Un review de aplicație Android arată opțiunea Share to Google Drive (Video)

1.228 ori
<b>Un review de aplicație Android arată opțiunea Share to Google Drive (Video)</b>Se pare că ne apropiem cu pași rapizi de lansarea lui Google Drive, modalitatea de stocare în cloud oferită de gigantul motoarelor de căutare ca rival pentru Dropbox, de exemplu. Un indiciu cu privire la sosirea apropiată a acestui serviciu este...

Se pare că ne apropiem cu pași rapizi de lansarea lui Google Drive, modalitatea de stocare în cloud oferită de gigantul motoarelor de căutare ca rival pentru Dropbox, de exemplu. Un indiciu cu privire la sosirea apropiată a acestui serviciu este faptul că într-un review recent de aplicatie al celor de la Android Developer Relations și-a făcut apariția opțiunea Share to Drive.

Aceasta apărea în zona de partajare a aplicației, sub opțiunea Bluetooth la minutul 32:53 în clipul de mai jos. Cu această ocazie vedem și logo-ul lui Drive și sunt destul de sigur că vom asista la o prezentare oficială în cadrul Google I/O 2012. Bănuiesc că terminalele Nexus vor avea un mic avantaj aici, primind oferte speciale de stocare, eventual gratuități pe o perioadă îndelungată și când zic terminale mă refer și la tableta Google Nexus, care ar putea fi anunțată tot la I/O în iunie.

Zvonurile afirmă că Google Drive va funcționa exact ca Dropbox și va putea fi instalat pe multiple computere și terminale mobile. Sharing-ul și sincronizarea se vor petrece cu ușurință, astfel că dacă urcați un fișier în folderul de sincronizare, îl veți vedea în doar minute și pe telefon/tableta. Se zvonește și că Drive va suporta editare de documente și până la 5 GB spațiu gratuit de stocare. Din păcate se pare că serviciul Google nu va suporta Linux, cel puțin nu în prima fază.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×