VLC Player disponibil acum pe Android! Gasiti linkul de download aici!

5.965 ori
<b>VLC Player disponibil acum pe Android! Gasiti linkul de download aici!</b>In sfarsit faimosul player VLC va fi disponibil si pe terminalele Android, spre incantarea cinefililor care doresc portabilitate. Avem de-a face aici cu un software in varianta pre-alpha, un player media open source ca si varianta sa desktop. Avantajul...

In sfarsit faimosul player VLC va fi disponibil si pe terminalele Android, spre incantarea cinefililor care doresc portabilitate. Avem de-a face aici cu un software in varianta pre-alpha, un player media open source ca si varianta sa desktop.

Avantajul sau este suportul pentru o mare varietate de formaturi video, inclusiv .MKV si .AVI. Din pacate se pare ca VLC Player nu va rula pe toate terminalele Android, separandu-le in 2 categorii: NEON si NO-NEON. Pentru a afla daca smartphone-ul sau tableta folosita este un NEON, va trebui doar sa folositi un file manager si sa gasiti folderul /proc/cpuinfo, care ar trebui sa includa in sectiunea Features cuvantul "neon".

Daca nu, atunci va trebui sa folositi varianta NONEON de VLC Player. Creatorul acestui software, CVPCS ne aminteste ca nu va oferi suport pentru el, de vreme ce aplicatia se afla in faza pre-alpha. Ei bine, iata si linkurile pentru download:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×