O nouă versiune de Android Market, 3.1.5 disponibilă acum

Autor:  | Publicat în:  Android 3.222 ori
<b>O nouă versiune de Android Market, 3.1.5 disponibilă acum</b>Deși varianta actualizată de Android Market este disponibilă de ceva vreme, există destui utilizatori care nu avut încă șansa să o vadă în acțiune pentru a o testa. Se pare că upgrade-ul a fost selectiv pe unele device-uri, dar XDA Developers...

Deși varianta actualizată de Android Market este disponibilă de ceva vreme, există destui utilizatori care nu avut încă șansa să o vadă în acțiune pentru a o testa. Se pare că upgrade-ul a fost selectiv pe unele device-uri, dar XDA Developers vine în întâmpinarea utilizatorilor mai ghinionisti, oferindu-le direct .apk-ul aplicației. îl puteți descărca de aici.

Android Market a ajuns acum la varianta 3.1.5, mult mai rapidă decât cea 3.1.3, care a ajuns pe numeroase terminale. Nouă versiune a lui Android Market este mai "glossy" și amintește mai degrabă de o publicație online în still USA Today, decât de un magazin de aplicații... nu că asta ar fi rău. Am apreciat întotdeauna o interfață intuitivă, iconuri mari și detalii clare despre produse.

în plus, interfața este mai user-friendly și aveți la dispoziție categorii intuitive precum Aplicații Recomandate, Alegeri ale Staff-ului și un sistem de scroling vertical și orizontal extrem de ușor de folosit pentru navigare. Fiecare aplicație vine cu screenshoturi bine dimensionate, foarte ușor de vizualizat, plus o descriere, o listă de noutăți, preview video, recenzii și aplicații relaționate. în plus, puteți partaja o aplicație sau impresii despre ea prin serviciile de socializare.

Mobilissimo.ro vă recomanda să încercați chiar acum noul Android Market.

O nouă versiune de Android Market, 3.1.5 disponibilă acum

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×