Motorola Admiral, un nou telefon portrait QWERTY debutează Într-un clip promoțional

1.460 ori
<b>Motorola Admiral, un nou telefon portrait QWERTY debutează Într-un clip promoțional</b>Se pare că se poartă debuturile de telefoane mobile sau tablete fără un eveniment oficial de lansare... Practic, device-ul ajunge pe web printr-o scurgere de informații și apoi producătorul său îl confirmă. Ieftin și eficient, nu-i așa? Este...

Se pare că se poartă debuturile de telefoane mobile sau tablete fără un eveniment oficial de lansare... Practic, device-ul ajunge pe web printr-o scurgere de informații și apoi producătorul său îl confirmă. Ieftin și eficient, nu-i așa? Este și cazul lui Motorola Admiral, care a fost prezentat lumii printr-un clip promoțional ajuns pe web prea rapid.

Motorola nu a anunțat oficial acest telefon, dar deja știm că el va sosi în SUA prin operatorul Sprint, inaugurând serviciul Direct Connect. și nici promo-ul nu prea mi s-a părut reușit, el insistând parcă prea mult pe tastatura portrait QWERTY a acestui model. Avem de-a face aici cu un terminal cu display de 3.1 inchi, care ne promite o rezoluție ridicată, o cameră de 5 megapixeli și funcția Sprint Direct Connect.

Observ și că handsetul rulează Android, dar versiunea pare destul de veche, poate chiar Android 2.2 sau 2.1. Nu mă aștept la vanzari spectaculoase și nici măcar la un debut în Europa, de vreme ce se mizează mult pe acel serviciu Sprint aici și pe conectivitate CDMA. Totuși, variante GSM al acestui model, cu design inspirat de la Admiral ar putea sosi și pe continentul nostru.

Update: Clipul promoțional a fost scos de pe web, deci Motorola a realizat greșeala.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×