Google Maps împrumută funcții de la Waze; Notificări pe hartă pentru radarele poliției și avertizări acustice

2.220 ori
<b>Google Maps împrumută funcții de la Waze; Notificări pe hartă pentru radarele poliției și avertizări acustice</b>La ora actuală avem așteptări mult mai mari de la o aplicație de navigare, astfel că pe lângă indicațiile cu privire la traseul ce trebuie urmat vrem să știm și detalii despre situația traficului, restaurante sau alte locații ce sunt în

La ora actuală avem așteptări mult mai mari de la o aplicație de navigare, astfel că pe lângă indicațiile cu privire la traseul ce trebuie urmat vrem să știm și detalii despre situația traficului, restaurante sau alte locații ce sunt în apropiere, sau în cazul lui Waze să știm pe unde se află poliția cu radarul. De astăzi și Google Maps primește această din urmă funcție, fiind vorba despre o actualizare ce vine automat.

O serie de utilizatori declară că funcția și-a făcut apariția în cadrul aplicației Google Maps instalată pe telefonul lor și că acum pot vedea iconițe pe hartă cu locațiile în care se află radare. De asemenea, la apropierea de un asemenea radar, utilizatorul va primi o atenționare audio pentru a încetini în cazul în care viteza avută este ceva mai mare decât cea legală.

Nu se știe cât va dura ca acest feature să își facă apariția pe toate telefoanele și cum este un update server-side, actualizarea nu poate fi forțată de exemplu prin instalarea ultimei versiuni Maps via .apk. Așteptăm să vedem dacă funcția ajunge și la noi și dacă procesul este similar cu cel de pe Waze unde utilizatorii pot seta locurile în care poliția așteaptă cu radarul.

O posibilitate este și aceea ca notificările să fie doar pentru aparatele radar fixe.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×