Conturile business G Suite primesc de astăzi integrare cu Google Assistant; Momentan doar pentru aplicația Calendar

Autor:  | Publicat în:  Google  Aplicatii 593 ori
<b>Conturile business G Suite primesc de astăzi integrare cu Google Assistant; Momentan doar pentru aplicația Calendar</b>Prima săptămână a lunii aprilie ne-a adus vestea că Google Assistant primea un update menit să ofere răspunsuri vizuale mai bune și extra informații în pagina de căutare, iar acum descoperim că veștile bune continuă

Prima săptămână a lunii aprilie ne-a adus vesteaGoogle Assistant primea un update menit să ofere răspunsuri vizuale mai bune și extra informații în pagina de căutare, iar acum descoperim că veștile bune continuă. Prin intermediul unei postări de pe blogul oficial Google aflăm că începând de astăzi conturile business GSuite primesc în sfârșit integrare cu Google Assistant.

Lipsa integrării conturilor business cu Assistant este greu de explicat, mai ales că vorbim aici despre clienții business ce plătesc taxe lunare către Google. Aflați că pentru moment doar aplicația Calendar din G Suite primește suportul dedicat pentru Google Assistant, astfel că veți putea crea intrări noi în calendar, afla ce programări aveți printr-o simplă comandă vocală.

Funcția este doar în Beta momentan și ne putem aștepta la noi aplicații suportate din G Suite pe viitor, odată ce integrarea va fi disponibilă către toți utilizatorii în varianta finală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×