Windows Phone 7, gata de prima actualizare; acum avem și un ghid pentru acest proces

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.172 ori
<b>Windows Phone 7, gata de prima actualizare; acum avem și un ghid pentru acest proces</b>Microsoft a publicat recent pe o pagină oficială un ghid detaliat despre metoda de actualizare a lui Windows Phone 7 și problemele care pot apărea în timpul acestui proces. Acesta este un indiciu foarte clar către faptul că ne apropiem rapid de...

Microsoft a publicat recent pe o pagină oficială un ghid detaliat despre metoda de actualizare a lui Windows Phone 7 și problemele care pot apărea în timpul acestui proces. Acesta este un indiciu foarte clar către faptul că ne apropiem rapid de primul upgrade software al lui WP7.

Această primă actualizare ar fi trebuit să sosească în această lună, conform zvonurilor și cu doar 3 zile rămase din ianuarie, ne vine greu să credem că se va întâmpla în acest weekend. Poate luni? Din câte știm până acum, numele de cod al upgrade-ului software este No Donuts sau NoDo, o aluzie fină la Android Donut (1.6) și la rivalitatea dintre OS-uri.

Ce aduce nou acest software? Pe lângă suportul pentru copy/paste și conectivitate CDMA, ar trebui să vedem și numeroase bugfix-uri și sperăm noi și suport Adobe Flash și multitasking.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×