Nokia N9 acum și pe alb, În curând și cu actualizare software!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.362 ori
<b>Nokia N9 acum și pe alb, În curând și cu actualizare software!</b>După o zi plină de Nokia vă prezentăm... și mai mult Nokia! Este vorba despre Nokia N9, pe care ați putut deja să-l urmăriți într-o recenzie detaliată Mobilissimo.ro și care are acum și o variantă "albă ca zăpada". Terminalul este...

După o zi plină de Nokia vă prezentăm... și mai mult Nokia! Este vorba despre Nokia N9, pe care ați putut deja să-l urmăriți într-o recenzie detaliată Mobilissimo.ro și care are acum și o variantă "albă ca zăpada". Terminalul este disponibil pe alb și se pare că N9 va primi în curând și o actualizare software.

Cu o săptămână în urma aflam că primul telefon cu MeeGo ar urma să primească un update cu nu mai puțin de 3000 de funcții extra, dar încă îl așteptăm pe acesta. Probabil vă întrebați de ce Nokia a lansat deja versiuni albastre, roz și negre de N9, dar a întârziat cu cea albă. Ei bine, motivul este același pe care l-a avut și Apple pentru a amâna iPhone 4 anul trecut. Este vorba de procesul de producție, care necesită mai multă complexitate decât în cazul celorlalte culori.

Nokia N9 acum și pe alb, În curând și cu actualizare software!

Finisajul alb al lui N9 este foarte glossy și asta l-ar fi făcut diferit de restul terminalelor N9, de obicei cu carcasa mata. Pe alb, handsetul ar fi avut o problemă cu amprentele, iar dacă va face curioși această versiune, aflați că ea va sosi pe piața în trimestrul 4 în varianta de 64 GB. în ce privește actualizarea software, ea va sosi cât de curând și va include printre altele și un sistem de control al funcțiilor audio din ecranul de blocare și posibilitatea de a închide aplicații prin swipe în jos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×