WhatsApp ar putea avea o versiune desktop independentă de telefon; WhatsApp Pay vine în acest an

958 ori
<b>WhatsApp ar putea avea o versiune desktop independentă de telefon; WhatsApp Pay vine în acest an</b>WhatsApp a fost subiect de ştiri cu câteva săptămâni în urmă, odată cu marele picaj al Instagram, Facebook şi WhatsApp, dar acum revine în actualitate cu o evoluţie a versiunii desktop. Varianta desktop de WhatsApp debuta

WhatsApp a fost subiect de ştiri cu câteva săptămâni în urmă, odată cu marele picaj al Instagram, Facebook şi WhatsApp, dar acum revine în actualitate cu o evoluţie a versiunii desktop. Varianta desktop de WhatsApp debuta în 2015 şi era dependentă de telefonul mobil totuşi, fiind asociată numărului de telefon şi preluând și conversaţiile de acolo. Se pare totuşi că ni se pregăteşte şi o versiune ce nu mai depinde de telefonul conectat la Internet.

Zvonacul WABetaInfo a postat pe Twitter informaţii despre un viitor release, o aplicaţie Universal Windows Platform, dar şi un sistem multi platform care funcţionează chiar şi când telefonul e oprit. Aplicaţia de chat are peste 1.5 miliarde de utilizatori activi la nivel global, majoritatea de pe telefon. Totuşi vine şi acel moment când îţi moare telefonul şi vrei neapărat să comunici cu cineva. Pe viitor vom putea folosi acelaşi cont WhatsApp pe multiple terminale în acelaşi timp, fără să mai fim delogaţi de pe unul dacă intrăm pe alt device.

Se discută şi despre lansarea unui sistem de plăţi integrat în WhatsApp, aşa numitul WhatsApp Pay. Acesta va debuta în India în următoarele luni. În acea ţară, aplicaţia de chat are 400 de milioane de utilizatori. WhatsApp Pay le va permite să trimită bani la fel de uşor cum trimit mesaje, un sistem văzut deja şi în Facebook Messenger şi în iMessage de la Apple.

Între timp, WhatsApp a primit o nouă versiune beta pe iOS, care înlătura suportul 3D Touch pentru salvarea pozelor de profil şi pune o alertă specială pentru problemele de download în zona de Chat. Aduce şi funcţii Quick Media Edit pentru poze.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×