Cele mai noi randări pentru iPhone XI ar putea mulţumi haterii camerei pătrate (Video)

1.358 ori
<b>Cele mai noi randări pentru iPhone XI ar putea mulţumi haterii camerei pătrate (Video)</b>Ştiu că pare incredibil, dar primele scăpări de iPhone XI cu cameră pătrată vin din luna ianuarie a acestui an. Am avut destul timp să rumegăm acest design şi parcă ne-am obişnuit cu el, mai ales având ceva similar şi pe

Ştiu că pare incredibil, dar primele scăpări de iPhone XI cu cameră pătrată vin din luna ianuarie a acestui an. Am avut destul timp să rumegăm acest design şi parcă ne-am obişnuit cu el, mai ales având ceva similar şi pe Huawei Mate 20 Pro (și curând și pe Pixel 4). Totuşi mai sunt şi cârcotaşi şi nemulţumiţi de protuberanța camerei, care ar putea fi totuşi liniștiți de cele mai noi randări concept de mai jos.

iPhone XI

iPhone 11 sau iPhone XI, cum vreţi să îi spuneţi va fi despre upgrade-ul de cameră, asta e clar. Vom avea o cameră triplă la bord, cu senzori noi și posibil și o cameră ultra wide printre ele. Evident, va avea şi un nou CPU ultraperformant şi cu puţin noroc şi un breton mai mic, deşi nu aş paria pe asta. Cele mai noi randări concept vin de la canalul YouTube ConceptsiPhone, care ne propune un format subţire şi glossy, dar şi un breton pe care nu îl văd prea schimbat faţă de predecesori.

iPhone XI

Remarcăm şi noul buton Mute cel mic prezis de analişti, dar şi ceea ce ar putea fi un port USB Type-C jos (conectorul pare prea mare să fie doar Lightning). Mi se pare că în această versiune de concept camera din spate iese în relief mai puţin şi lentilele sunt ceva mai mici, faţă de ultimele scăpări şi randări. Trebuie spus şi că randarile în sine au fost creat de către designerul Prospection, iar ConceptsiPhone doar le-a compilat într-un video.

Văd şi că noul format de iPhone e ceva mai pătrăţos decât până acum, cu mai puţine curbe decât la iPhone X şi XS. Între timp un alt designer reputat, Ben Geskin a început să tot posteze pe Twitter randări pentru iPhone XII (2020), care merge pe o idee similară de design, dar şi breton mai mic, 5G, port USB-C şi procesor de 5 nm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×