Google Play Store va primi noi funcţii: descărcări simultane, partajare internă de aplicaţii şi altele

1.230 ori
<b>Google Play Store va primi noi funcţii: descărcări simultane, partajare internă de aplicaţii şi altele</b>Google Play Store e pe cale să fie actualizat cu noi funcţii, care sunt testate deja la nivel intern. Anumiţi utilizatori au prins din întâmplare aceste experimente, având parte si de schimbări de UI in ultimele săptămâni. Unii au văzut şi un tab Events..

Google Play Store e pe cale să fie actualizat cu noi funcţii, care sunt testate deja la nivel intern. Anumiţi utilizatori au prins din întâmplare aceste experimente, având parte si de schimbări de UI in ultimele săptămâni. Unii au văzut şi un tab Events şi ştim că se discută despre actualizări de Android din Play Store. Hai să vedem totuşi ce a descoperit Android Police.

O noutate importantă este suportul pentru descărcarea simultană de aplicaţii. Până acum aplicaţiile stăteau la "coadă" una după alta, în vreme ce erau descărcate şi actualizate. Descărcările simultane sunt ceva ce trebuia implementat cu ani în urmă. Schimbarea este server side şi va sosi fără vreun update. Apare şi conceptul de Internal App Sharing, care implică testarea internă de aplicaţii pe un canal special oferit de Google.

Apare sub formă de buton ascuns, care e dezvăluit apăsând în mod repetat pe versiunea de Play Store din Settings. Cine deblochează opţiunea se poate juca cu variantele de test ale aplicaţiilor native Android. o altă noutate este felul în care arata interfaţa lui Play Protect, care este mai complicată. Până acum avea doar o pagină simplă şi atât.

Vedem aplicaţiile scanate recent, dar setările au fost mutate în altă fereastră. Se pare şi că putem face browsing între seriale după reţeaua TV din care provin. Cine vrea să vadă cea mai nouă versiune de Play Store în acţiune o găseşte aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×