Aplicația Skyline creează un wallpaper live 3D în funcție de locația în care vă aflați; costă 8.99 lei pe Android

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.192 ori
<b>Aplicația Skyline creează un wallpaper live 3D în funcție de locația în care vă aflați; costă 8.99 lei pe Android</b>Smartphone-urile Google Pixel 2 și Pixel 2 XL vin la pachet și cu o serie de wallpaper-uri live foarte interesante ce se mișcă în fundal în vreme ce noi cotrobăim printre iconițele de pe ecran. Astăzi descoperim o alternativă la aceste

Dăm astăzi peste o aplicație interesantă în Google Play, titlu numit Skyline ce promite să ne ofere un wallpaper live al locației în care ne aflăm, veste care sună foarte bine pentru început. Folosind o conexiune GPS, această aplicație poate să creeze automat un wallpaper animat al locației noastre, folosindu-se pentru această tehnică date de teren 3D preluate de la soluția Mapbox. 

Skyline

Rezultatul arată foarte bine și atunci când navigăm printre paginile de pe ecran sau deblocăm telefonul, vom vedea cum se mișcă și harta odată cu fiecare tap pe ecran. De asemenea la înclinarea smartphone-ului va intra în acțiune acel efect parallax văzut în multe aplicații de acest tip. 

Părerile celor care au cumpărat aplicația sunt împărțite, astfel că unii laudă acest software numindu-l unic în categoria sa, în vreme ce alții critică faptul că se cer prea multe permisiuni fără o explicație clară și că GPS-ul trebuie pornit continuu pentru ca imaginea animată să se afișeze, situație ce conduce la un consum destul de mare de energie.

Se promit noutăți interesante pe viitor pentru Skyline, inclusiv o funcție de urmărire automată a locației GPS și generarea de imagini în funcție de locație. Skyline Live Wallpaper costă 8.99 lei în Google Play!

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×