Widgetul cLock din CyanogenMod ajunge În Google Play sub numele de Chronus

1.742 ori
<b>Widgetul cLock din CyanogenMod ajunge În Google Play sub numele de Chronus</b>Dacă sunteți în căutarea unui widget de tip ceas pentru terminalul vostru Android, atunci cLock poate fi o idee bună. El vine din CyanogenMod și a ajuns în Google Play Store în această săptămână sub numele de Chronus. &nbsp; în luna...

Dacă sunteți în căutarea unui widget de tip ceas pentru terminalul vostru Android, atunci cLock poate fi o idee bună. El vine din CyanogenMod și a ajuns în Google Play Store în această săptămână sub numele de Chronus.

în luna februarie a acestui an CyanogenMod schimbă numele widgetului sau customizat pentru ceas din Chronus în cLock, iar acum denumirea revine. Problema cu acel nume era că încalca un copyright, dar se pare că problema s-a rezolvat. Chronus este disponibil complet gratuit in Play Store și poate fi descărcat de aici.

El vă oferă un widget arătos, care afișează nu doar ora, ci și vremea și evenimentele pe care le aveți programate în calendar. Dezvoltatorul sau a promis că va dezvolta și o versiune Pro, care va avea mai multe funcții și va sosi mai târziu în acest an. Chronus poate fi adăugat și că widget în lockscreen, poate afișa alarme și va permite să schimbați fontul, să folosiți informații meteo furnizate de Yahoo Weather și să dați scroll prin lista de evenimente din calendar.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×