HTC One Mini În oferta Vodafone: stocul inițial a fost epuizat, preț și detalii contractuale

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 4.313 ori
<b>HTC One Mini În oferta Vodafone: stocul inițial a fost epuizat, preț și detalii contractuale</b>HTC One Mini a ajuns pe la magazinele online locale de câteva săptămâni, iar prețul de comercializare se ridica la aproximativ 2200 de lei. între timp l-au adus pe la 2000 de lei. Vodafone listează HTC One Mini la prețul de 339 euro fără...

HTC One Mini a ajuns pe la magazinele online locale de câteva săptămâni, iar prețul de comercializare se ridica la aproximativ 2200 de lei. între timp l-au adus pe la 2000 de lei. Vodafone listează HTC One Mini la prețul de 339 euro fără semnarea unui contract. Se transpune în 1513 lei.

Aș zice că acum HTC One Mini devine cu adevărat interesant, o opțiune de luat în seamă în categoria smartphone-urilor mid-range. Există și opțiunea de a-l achiziționa cu abonament la operatorul telecom. Costă 19 euro cu Red 45 / 45 de euro pe lună, nelimitat la minute și SMS-uri în orice rețea, 2 GB trafic de date pe lună, 100 de minute internaționale pe mobil și 25 GB în Vodafone Cloud.

Și specificațiile lui HTC One Mini:

Smartphone

HTC One Mini

Ecran

Super LCD2 de 4.3 inch cu rezoluție 1280x720 pixeli

Procesor

Qualcomm Snapdragon 400 de tip dual-core la 1.4 GHz

Memorie

1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare

GPU

Adreno 305

Sistem de operare

Android 4.2.2 Jelly Bean cu Sense UI 5

Conectivitate

4G, Wi-Fi, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS și GLONASS

Cameră foto și video

4 Megapixeli și frontală de 1.6 Megapixeli

Baterie

1800 mAh

Greutate

122 gr.

Grosime

9.25 mm

Puteți viziona recenzia telefonului aici.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×