Mai bun decât Samsung Galaxy Gear: smartwatch-ul A.I vine și cu funcții de smartphone Android (Video)

1.891 ori
<b>Mai bun decât Samsung Galaxy Gear: smartwatch-ul A.I vine și cu funcții de smartphone Android (Video)</b>Dacă vă simțiți dezamăgiți de smartwatch-ul Samsung Galaxy Gear, ca mulți dintre noi de altfel, atunci există și alte variante mai bine dotate pentru voi. Printre acestea se număra un gadget din China numit A.I Watch, pe care îl admiram mai...

Dacă vă simțiți dezamăgiți de smartwatch-ul Samsung Galaxy Gear, ca mulți dintre noi de altfel, atunci există și alte variante mai bine dotate pentru voi. Printre acestea se număra un gadget din China numit A.I Watch, pe care îl admiram mai jos.

Acest companion are și rolul de smartphone Android, de vreme ce poate primi apeluri. Terminalul are propriul său slot SIM și operează în benzi de 850/900/1800/1900 MHz GSM, plus 3G. La interior se afla un procesor dual core de 1.2 GHz, iar ceasul suporta Google Maps și alte aplicații Android standard.

A.I. Watch rulează Android 4.0.4, vine cu 4 GB memorie internă, 512 MB RAM, un display touch de 1.54 inch cu rezoluție de 240 x 240 pixeli și o baterie de 500 mAh, plus o cameră de 5 MP. Prețul sau este de 279 de dolari și șansele sunt mici că produsul să ajungă în Europa, din păcate. Vedeți un demo al produsului mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×