YouTube suportă acum clipurile video VR, atât pentru vizualizarea, cât şi partajare direct din aplicația Android

1.088 ori
<b>YouTube suportă acum clipurile video VR, atât pentru vizualizarea, cât şi partajare direct din aplicația Android</b>YouTube a anunţat ieri implementarea suportului pentru clipuri VR, &icirc;n cadrul serviciului sau video. Realitatea virtuală e la mare căutare &icirc;n ultimii ani, de vreme ce şi producătorii de top de smartphone-uri au lansat accesorii dedicate....

YouTube a anunţat ieri implementarea suportului pentru clipuri VR, în cadrul serviciului sau video. Realitatea virtuală e la mare căutare în ultimii ani, de vreme ce şi producătorii de top de smartphone-uri au lansat accesorii dedicate.

Pentru a savura clipurile de acest gen puteţi şi pur şi simplu să folosiţi un telefon smart în tandem cu un Google Cardboard. Clipurile YouTube VR vă vor da senzaţia că sunteţi chiar acolo, în mijlocul evenimentelor, datorită unei adâncimi a imaginii şi a posibilităţii de a privi în jur panoramic. Obiectele din depărtare se văd departe, iar cele de aproape se văd aproape.

YouTube suportă acum clipurile video VR, atât pentru vizualizarea, cât şi partajare direct din aplicația Android

Cu ceva vreme în urma YT implementa şi clipuri la 360 de grade, iar acum evoluează. Cei care vor să creeze clipuri VR pot folosi aranjamentul de camere Jump, cu 16 module foto dispuse circular. Nouă aplicaţie din Play Store YouTube include cum şi opţiunea Cardboard, care va amplifica experienţa de vizualizare dacă folosiţi accesoriul Google pe care îl puteţi realiza singuri şi apoi puneţi smartphone-ul înăuntru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×