YouTube ar putea lansa un serviciu de streaming muzical pe bază de abonament

Autor:  | Publicat în:  YouTube 751 ori
<b>YouTube ar putea lansa un serviciu de streaming muzical pe bază de abonament</b>Dacă unele companii de jocuri lansează console, ei bine marele YouTube ar putea intra pe piață serviciilor de streaming muzical, conform unor zvonuri recente. Se pare că gigantul video-urilor de pe web ar putea lansa un serviciu bazat pe abonament,...

Dacă unele companii de jocuri lansează console, ei bine marele YouTube ar putea intra pe piață serviciilor de streaming muzical, conform unor zvonuri recente. Se pare că gigantul video-urilor de pe web ar putea lansa un serviciu bazat pe abonament, special pentru utilizatorii Android.

 
Acest serviciu va avea o legătură solidă cu Google Play, iar unele funcții vor fi la comun. YouTube va avea două tipuri de oferte: o variantă plătită și una gratuită a acestui serviciu. Informațiile vin de la Fortune și Techcrunch, care afirmă că varianta plătită va aduce funcții în plus, printre care și înlăturarea reclamelor. Până acum singura declarație oficială pe această temă e mai degrabă o aluzie, de vreme ce un oficial YouTube a afirmat că unii dintre creatorii de conținuturi ar prefera să fie plătiți și din abonamente, nu doar reclame.
 
Câți dintre voi, cititori Mobilissimo folosesc YouTube pentru muzică? Sunt sigur că foarte mulți și cunosc multe persoane care au renunțat la muzica de pe PC și au eliberat câteva zeci de GB, acum că au YouTube la dispoziție, plus alte servicii precum Last.fm sau Pandora. Credeți că va avea succes acest nou produs, dacă el este real?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×