YouTube Capture și Google Currents primesc actualizări importante: upload 1080p, respectiv versiunea 2.0 (iOS)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 973 ori
<b>YouTube Capture și Google Currents primesc actualizări importante: upload 1080p, respectiv versiunea 2.0 (iOS)</b>E amuzant să vezi cum produsele Google sunt atât de bine și des actualizate pe iOS, în vreme ce pe Android... mai greu. YouTube Capture și Google Currents au primit actualizări importante pe platforma Apple, ele fiind disponibile chiar acum în App...

E amuzant să vezi cum produsele Google sunt atât de bine și des actualizate pe iOS, în vreme ce pe Android... mai greu. YouTube Capture și Google Currents au primit actualizări importante pe platforma Apple, ele fiind disponibile chiar acum în App Store. Hai să aflăm ce e nou aici!

YouTube Capture a ajuns la versiunea 1.1, care aduce suport pentru uploaduri 1080p, sincronizare audio îmbunătățită, feedback detaliat pentru încărcarea de clipuri și numeroase bug fixuri și îmbunătățiri de performanță. Aplicația suporta acum și partajarea de conținuturi prin rețelele de socializare. Google Currents a ajuns la versiunea 2.0, care presupune câteva îmbunătățiri de interfață. Un nou sidebar a fost inclus, el separând edițiile pe categorii, pentru acces mai ușor la conținuturi.

Există și o nouă modalitate de control, care permite utilizatorilor să facă swipe vertical pentru a scana o ediție sau swipe orizontal pentru a trece la următoarea ediție. în fine, noul Google Currents permite salvarea de articole prin etichetarea lor cu steluțe. Revenind la YouTube Capture, acesta permite retușarea la nivel de bază a clipurilor, cu corecții de culoare, stabilizare și soundtrack-uri, plus upload pe YouTube. Descărcați aplicația YouTube Capture de aici pentru iOs, iar pe Google Currents 2.0 îl găsiți aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×