Noi imagini cu Samsung Galaxy Note 8.0 și câteva noi informații

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.771 ori
<b>Noi imagini cu Samsung Galaxy Note 8.0 și câteva noi informații</b>Despre Samsung Galaxy Note 8.0 s-a vorbit mult în ultima vreme și au existat și scăpări de imagini și clipuri video hands on cu acest device. La un moment dat chiar șeful secțiunii mobile de la Samsung, J.K. Shin a confirmat existența acestui...

Despre Samsung Galaxy Note 8.0 s-a vorbit mult în ultima vreme și au existat și scăpări de imagini și clipuri video hands on cu acest device. La un moment dat chiar șeful secțiunii mobile de la Samsung, J.K. Shin a confirmat existența acestui device, iar ieri vedeam și o experianta hands on video cu el. Astăzi descoperim noi imagini cu tableta de 8 inch, prin intermediul unei surse franceze.

Samsung Galaxy Note 8.0 vine cu același stylus S-Pen cu tehnologie Wacom și o interfață TouchWiz care aduce și suport pentru faimosul AirView, care ne-a plăcut atât de mult pe Galaxy Note II. Designul acestui nou Note amintește ușor de un Nexus 10 mai mic sau de un Note II mai mare. Remarc că Note 8.0 vine și cu funcție de telefon și un buton Home fizic, plus un design axat pe orientarea portrait. Dotările sale includ un ecran Super Clear LCD de 8 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, Android 4.2 și 2 GB RAM.

Noi imagini cu Samsung Galaxy Note 8.0 și câteva noi informații

Avem la dispoziție și 16/32 GB memorie internă, slot microSD, o cameră de 5 megapixeli în spate și o cameră frontală de 1.3 MP. Samsung Galaxy Note 8.0 se folosește de o baterie de 4600 mAh, măsoară 7.95 mm în grosime și cântărește 330 de grame. Să vedem și la ce preț va veni acest model... dar mai multe despre asta la MWC 2013.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×