YouTube pică, primeşte canal beta pe Android, descărcări record pentru YouTube Go

2.938 ori
<b>YouTube pică, primeşte canal beta pe Android, descărcări record pentru YouTube Go</b>Undeva în această dimineață pe la ora 4-5 YouTube a suferit unul dintre cele mai mari picaje globale ce a fost de aproximativ 1 - 2 ore. În tot acest timp utilizatorii au căutat metode prin care să acceseze conținutul video favorit, una fiind

Nu ştiu dacă eraţi online azi dimineaţă pe la ora 4 sau 5, dar YouTube a avut unul dintre cele mai mari picaje globale din istorie, care a ţinut 1-2 ore. Posibil ca Google să fi făcut nişte teste sau să fi fost vorba de hacking. Cert e că după acel picaj a venit şi o lansare, cea a unui beta special pentru aplicaţia YouTube de pe Android.

YouTube

Cei care ştiu să disece şi analizeze o aplicaţie de-a fir a păr ştiu că YouTube este cea mai păcătoasă aplicaţie oficială Google. Asta pentru că primeşte foarte multe actualizări server side şi teste şi nu la fel de multe update-uri pentru utilizator. Acum problema se rezolvă prin lansarea unui canal beta pentru YouTube în Play Store. Acum testele se vor realiza acolo şi nu pe pielea utilizatorului.

YouTube

YouTube a lansat un program oficial beta pentru aplicaţia sa de pe Android. Vă puteţi înscrie în el accesând zona dedicată de pe telefon şi dând scroll la secţiune Beta. Sau puteţi intra aici şi da join. Ar trebui să primiţi actualizările mai devreme şi să testaţi funcţiile noi în voie. Google face teste similare cu Gboard şi Chrome, deci nu e ceva total nou. Între timp trebuie să aflaţi şi că aplicaţia YouTube Go a atins 100 de milioane de descărcaţi.

Aceasta este varianta mai prietenoasă cu cei cu trafic de date limitat şi cei care vor consum offline. Sosea în 2016 ca o variantă de test în India şi apoi sosea internaţional în noiembrie 2017 şi primea încă un val de lansări în februarie 2018. Atunci se afla în 130 de ţări. Este inclusă din start pe orice device Android Go.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×