Nokia 9 primeşte un set de randări credibile şi un clip video cu extra detalii pentru cele 5 camere (Video)

1.892 ori
<b>Nokia 9 primeşte un set de randări credibile şi un clip video cu extra detalii pentru cele 5 camere (Video)</b>Începutul de săptămână ne aduce și o scăpare asociată lui Nokia 9, fiind vorba aici despre o serie de randări destul de credibile care ne prezintă și mecanismul de 5 camere foto din spatele device-ului. De asemenea avem și un clip video în care

Nu ştiu dacă aţi auzit de Concept Creator, dar este de departe cel mai prolific creator de telefone concept de pe tot Internetul. Nu trece o săptămână fără să vină cu un Galaxy S10, Note 10, HTC U13, iPhone X3 sau alte nebunii de gen. Cel mai nou proiect al său este Nokia 9, care primeşte randări foarte credibile şi chiar un video excelent realizat.

Concept Nokia 9

A pus mare accent pe prim planurile cu cele 5 camere din spate, deci atenţie dacă suferiţi de tripofobie. A se remarca faptul că telefonul apare fără decupaj frontal, fără celebrul "breton" aşa cum este cunoscut. Ce e drept o scăpare recentă îl prezenta pe Nokia 9 fără acel decupaj, deci se respectă zvonurile. Observăm şi spatele flagshipului, cu celebrul gradient împrumutat de la Huawei.

Concept Nokia 9

Nokia 9, cunoscut şi ca Nokia 9 (2018) este aşteptat să vină cu o cameră Penta Lens, cu tehnologie Zeiss şi cu un scanner de amprente integrat în ecran. Zeiss a brevetat cu ceva vreme în urmă o cameră "Miniature Zoom", care are multiple obiective aranjat circular şi cu un mecanism rotativ pentru ele încât să treacă prin fața a doi senzori.

Concept Nokia 9

Specificaţiile telefonului includ un ecran de 5.9 inch Quad HD cu panou OLED curbat, în vreme ce la interior se află un procesor Qualcomm Snapdragon 845 şi cel puţin 6 GB RAM. Terminalul are un panou din sticlă în spate, încărcare wireless şi o baterie undeva între 3400 şi 4000 mAh. Evident vom avea o abundenţă de microfoane cu tehnologie OZO şi un Android 9.0 Pie cât se poate de curat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×