Oppo intră pe piaţa din Marea Britanie, atacând zona flagship şi midrange

1.481 ori
<b>Oppo intră pe piaţa din Marea Britanie, atacând zona flagship şi midrange</b>Pe final de săptămână lucrătoare aflăm vestea că Oppo tocmai ce și-a făcut intrarea pe piața din Marea Britanie, acolo unde se va axa pe comercializarea de terminale din segmentele high-end și mid-range. Astfel, englezii se vor putea bucura de

După atâtea ştiri despre extinderea Xiaomi pe diferite pieţe din Europa, acum o altă companie chineză atacă la baioneta piaţa europeană. E vorba despre Oppo, care tocmai şi-a confirmat intrarea pe piaţa din Marea Britanie. Avem detalii în rândurile următoare.

Oppo anunţa intenţii de acest gen încă din luna iunie a acestui an, cu lansări de filiale în Spania, Franţa, Italia, Rusia şi Olanda. Acum ajunge în UK, iar Oppo Find X va fi deschizătorul de drumuri, împreună cu varianta Lamborghini Edition, care a uimit recent prin încărcarea sa ultra rapidă. În zona high midrange va activa Oppo F9, care se anunţa în august şi vine cu un corp din sticlă şi metal.

Are ecran de 6.3 inch şi a inaugurat conceptul de decupaj "picătură de apă" în display. La bord avem un procesor MediaTek Helio P60, 64 GB stocare şi 4 sau 6 GB RAM. Încă nu e clar şi când vor începe vânzările oficiale de produse Oppo în Marea Britanie, dar luna noiembrie pare să fie dată drept sigură de zvonuri. Se pare că firma chineză ar fi încheiat deja parteneriate cu operatori şi retaileri din Marea Britanie.

Ne putem aştepta la o expansiune şi mai mare de atât şi eventual să vedem şi o filială Oppo România. Culmea e că auzisem că există Oppo Republica Moldova la un moment dat, dar nu prea am mai aflat multe din acea direcţie. Având în vedere că brandul soră al lui Oppo, Vivo a fost sponsor principal al Cupei Mondiale FIFA din Rusia în această vară, popularitatea acestor firme chineze era de aşteptat să crească.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×