Google Maps primeşte o actualizare pe iOS şi Android, care îi aduce funcţii de mesagerie

1.218 ori
<b>Google Maps primeşte o actualizare pe iOS şi Android, care îi aduce funcţii de mesagerie</b>Descoperim astăzi faptul că cei de la Google au adus un nou update aplicației de navigare GPS Maps, serviciu care acum primește funcții de mesagerie. De acum înainte utilizatorii aplicației vor putea comunica cu restaurente, companii

Google Maps a primit o actualizare în această săptămână, care integrează şi o funcţie de mesagerie în celebra aplicaţie de navigare. Prin intermediul său publicul va putea comunica cu restaurante, firme şi businessuri de tot felul.

Google Maps

E vorba despre aplicaţia Google Maps pentru iOS şi Android, care a primit această actualizare. Businessurile vor primi o nouă versiune de aplicaţie Google My Business. Odată aplicat update-ul veţi remarca un icon Messages în meniul lateral şi un Inbox pentru toate conversaţiile avute cu firme şi businessuri. Magazinele, restaurantele şi alte afaceri de gen vor avea şi ei noul buton Messages în Business Profile.

Comunicarea dintre acestea şi client se face într-o interfaţă curată şi aerisită de mesagerie în stil Hangouts. Conversaţiile se pot accesa oriunde şi oricând, când vă aflaţi în Maps. Messages este util pentru a face o rezervare, pentru a afla dacă se găseşte un tip de prăjitură la cofetăria preferată sau dacă sunt camere la un hotel în perioada când aveţi drum într-o localitate.

Până acum puteam comunica lejer cu businessurile pe Facebook, cu un meniu de chat deschis instant când accesam o pagină de restaurant sau chiar de eveniment. Ar fi utile şi nişte răspunsuri predefinite sau sugestii în Google Maps Messages, cum primim pe Facebook. Puteți descărca aplicația de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×