YouTube primește o actualizare ce Îi aduce Material Design; Puteți descărca APK-ul de aici

1.645 ori
<b>YouTube primește o actualizare ce Îi aduce Material Design; Puteți descărca APK-ul de aici</b>Aplicația YouTube pentru Android a primit o actualizare în această săptămână, care îi aduce Material Design și care face softul să arate foarte bine. Mai jos găsiți APK-ul necesar pentru instalare și detalii despre noua aplicație. &nbsp;...

Aplicația YouTube pentru Android a primit o actualizare în această săptămână, care îi aduce Material Design și care face softul să arate foarte bine. Mai jos găsiți APK-ul necesar pentru instalare și detalii despre noua aplicație.

Google a actualizat pe rând toate aplicațiile sale stock la noul look asociat lui Lollipop în ultimele săptămâni, inclusiv Gmail, Google Maps și suita Play. Odată deschisă nouă aplicație YouTube veți vedea un toolbar roșu aprins, care include un nou buton Menu. Dacă îl apăsați pe acesta se deschide o zonă navigationala care adopta Material Design și are un fundal alb acum.

YouTube primește o actualizare ce Îi aduce Material Design; Puteți descărca APK-ul de aici

și iconul YouTube a fost actualizat, urmând noua direcție de design. Se remarcă și utilizarea funcției Palette din Lollipop, care integrează culoarea temei canalului YT cu cea a artworkului de pe canal. Avem acum și filtre de căutare mai avansate, iar organizarea pe taburi orizontale în canalele YouTube îmi amintește puțin de Facebook acum. Puteți descărca APK-ul de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×