MGCOOL va oferi camera video de acțiune Explorer PRO pentru doar 39.99 dolari începând din 11 mai

1.043 ori
<b>MGCOOL va oferi camera video de acțiune Explorer PRO pentru doar 39.99 dolari începând din 11 mai</b>O nouă ofertă marca MGCOOL va debuta săptămâna viitoare pe data de 11 mai, zi în care cei interesați vor putea achiziționa camera video de acțiune MGCOOL Explorer PRO pentru suma de numai 39.99 dolari, asta în situația în care în acest moment produsul

Recent lansată pe piață, camera video de acțiune MGCOOL Explorer PRO se pregătește de o reducere consistentă. Mai precis, începând din data de 11 mai și până pe 31 mai veți avea posibilitatea de a o cumpăra pentru suma de numai 39.99 dolari, asta în timp ce în acest moment produsul costă 69.99 dolari. Camera va fi disponibilă pe negru și argintiu, iar alături puteți achiziționa și diverse accesorii pentru a fi puși la punct în funcție de orice situație.

Promotie MGCOOL

Vânzările vor debuta chiar joia viitoare de la ora 10:00 (ora României) și printre magazinele ce vor lista camera video de acțiune la acest preț se numără GearBest, BangGood, dar și GeekBuying. Vă amintim că această cameră este echipată cu senzor foto Sony IMX179, tehnologie Sharkeye cu suport pentru captură wide la 170 grade și display de 2 inch pentru afișarea imaginilor captate.

Există și mod de compresie H.264, suport pentru captură video 4K Ultra HD la 30 fps și certificare pentru rezistență la apa de până la 30 metri adâncime. Primim o baterie de 1050 mAh ce promite până la 100 minute de filmare 4K și un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB. 

Detalii extra despre camera video de acțiune MGCOOL Explorer PRO găsiți pe site-ul oficial, iar pentru a fi la curent cu noutățile MGCOOL puteți urmări pagina companiei de Facebook!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×