Primul telefon ASUS cu display 18:9 este un battery phone; ASUS X018DC este certificat de TENAA

971 ori
<b>Primul telefon ASUS cu display 18:9 este un battery phone; ASUS X018DC este certificat de TENAA</b>Vestea că ASUS pregătește un smartphone cu display 18:9 ne-a fost dezvăluită undeva pe la mijlocul lunii septembrie când modelul X018DC apărea în cadrul benchmark-ului GFXBench cu dotări modeste. Acum descoperim și certificarea TENAA care

La mijlocul lunii trecute am descoperit faptul că taiwanezii de la ASUS pregătesc lansarea unui smartphone cu display 18:9, model care la acea vreme își făcea apariția în GFXBench cu dotări modeste. Astăzi putem arunca o privire asupra design-ului prin intermediul celor de la TENAA care tocmai ce au certificat telefonul. Asta înseamnă că avem la dispoziție și o listă de specificații hardware pe care acest produs le oferă la bord!

ASUS X018DC

Terminalul este cunoscut momentan sub denumirea de ASUS X018DC și probabil avem de-a face cu un device din gama ZenFone Max sau poate Pegasus. Remarcăm prezența unei carcase metalice aici și aflați că la interior se află o baterie generoasă de 4030 mAh, unitate ce contribuie la o grosime de 8.8 mm și o greutate de 160 grame.

Avem un display HD+ de 5.8 inch (1440 x 720 pixeli), un procesor octa-core de 1.5 GHz, 3 sau 4 GB RAM și 32 sau 64 GB de stocare în funcție de varianta aleasă. Telefonul aduce și slot microSD, o cameră frontală de 8 megapixeli și în spate o cameră duală de 16 + 8 megapixeli. Rulează Android 7.0 Nougat și ar trebuie ca în perioada următoare să asistăm la debutul său oficial!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×