Brățara Xiaomi Mi Band 2 costă doar 80 lei în oferta GearBest! Stocul este unul limitat!

1.947 ori
<b>Brățara Xiaomi Mi Band 2 costă doar 80 lei în oferta GearBest! Stocul este unul limitat!</b>Retailerul chinez GearBest.com are o promoție interesantă în această zi, ofertă asociată brățării inteligente Xiaomi Mi Band 2 care poate fi achiziționată acum pentru suma de doar 80 lei. Acest purtabil oferă un display OLED la bord și o baterie care pe

Cei de la GearBest.com vin cu fel și fel de promoții în întâmpinarea noastră, cea mai recentă reducere fiind destinată brățării fitness Xiaomi Mi Band 2 care în aceste zile poate fi achiziționată pentru suma de doar 19.49 dolari ~ 80 lei (la care se va adăuga la sosirea în țară a coletului și taxe vamale aferente).

Xiaomi Mi BAND 2

Aflați din start faptul că doar 500 unități sunt disponibile la acest preț, așa că dacă aveți nevoie de un purtabil inteligent și totodată accesibil nu ar mai trebui să zăboviți prea mult timp și să comandați produsul. După cum probabil știți, Xiaomi Mi Band 2 este una dintre cele mai populare brățări fitness de pe piață și asta datorită prețului foarte accesibil în raport cu alte produse similare de pe piață.

Xiaomi Mi BAND 2

Design-ul este unul modern și de acastă dată avem inclus în ecuație și un display OLED, componentă pe care generația anterioară nu o punea la bătaie. Primim certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf, conectivitate Bluetooth 4.0, suport pentru conectarea la smartphone-uri ce rulează minim Android 4.4 sau iOS 8.0 și o baterie Li-polymer de 70 mAh care promite o autonomie de până la 20 zile în mod standby și care se va încărca complet în 3 ore.

Xiaomi Mi BAND 2

Xiaomi Mi Band 2 oferă un senzor de puls, pedometru, funcția de reminder pentru sedentarism, notificări pentru apelurile sau mesajele sosite pe smartphone și alertă prin vibrații. Există și o funcție de tip ceas-alarmă, iar brățara de aici poate monitoriza și calitatea somnului - lucru de care unele persoane pot fi interesate.

Xiaomi Mi BAND 2

Această brățară fitness cântărește doar 17 grame, fiind astfel extrem de ușoară încât purtarea sa la încheietură să nu devină supărătoare într-un fel sau altul. Folosind codul promoțional iOSMIB veți putea achiziționa brățara Xiaomi Mi Band 2 pentru suma de numai 19.49 dolari. O găsiți în oferta GearBest.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×