Turul Magazinelor #203: Turul trotinetelor, scuterelor şi hoverboard-urilor electrice

1.780 ori
<b>Turul Magazinelor #203: Turul trotinetelor, scuterelor şi hoverboard-urilor electrice</b>Am pregătit astăzi pentru voi încă un tur al magazinelor tematic, unul în care ne axăm pe mijloacele de transport electrice precum trotinete, skateboard-uri și hoverboard-uri. Printre aceste produse se strecoară și skateboard-ul electric Smart Balance

În ultimele tururi s-au tot strecurat scutere, trotinete electrice şi hoveboard-uri, aşa că azi am decis să le dedicăm un tur întreg al magazinelor. Cu preţuri mai mici sau mai mari, mai pliabile sau masive, cu 2, 3 roţi sau chiar una singură, aceste vehicule sunt cel mai cool şi modern mod de a te deplasa. Au ca avantaj viteza, abilitatea de a se strecura şi uşurinţa de stocare în spaţii mici.

Să le vedem deci în oferte!

1. Skateboard electric Smart Balance

Smart Balance

Să deghizezi un vehicul electric în skateboard e mare realizare, mai ales că acesta este un model destul de compact. Îl are eMAG.ro la reducere, care îl plasează sub 2000 de lei, ceea ce nu e rău deloc. Poate atinge 32 km/h viteza maximă şi are un motor de 1200 W. Skateboardul electric vine cu telecomandă şi face parte din seria de produse Smart Balance.

Suportă până la 100 kg şi cântăreşte 6 kg. Cei care au încercat acest produs afirmă că duce până la 10 km cu o singură încărcare, ceea ce e excelent până la metrou şi înapoi să zicem.

2. HoverSeat Koowheel pentru Hoverboard S36, C10 şi K3

HoverSeat Koowheel

Cine are un hoverboard, trotinetă electrică sau alte accesorii de genul poate lua şi un ataşament să care legumele de la piaţă, cumpărăturile sau chiar animalul de companie, dacă are chef de trăznăi. Nu prea aş recomanda să puneţi copilul mic în aşa ceva, decât dacă mergeţi foarte, foarte, foarte încet. Costă 299 lei la eMAG.ro şi are un suport ajustabil. Nu e recomandat pe şosele şi are 3 roţi instalate.

3. Monociclu electric Airwheel Q5

Airwheel Q5

De fiecare dată cand văd un monociclu de gen mă declar fascinat. Cum funcţionează? Cum te urci pe el? Ce este de fapt? Costă 3999 lei la evoMAG.ro şi vine cu roţi de 14.2 ţoli. Trebuie doar să pui picioarele pe pedalele acestui vehicul, să te echilibrezi şi apoi poti porni la drum. Perioada de acomodare e cam la fel de lungă precum la hoverboard: între câteva zeci de secunde şi 10 minute.

Autonomia este până la 23 km şi viteză maximă este de 18 km/h. Poate urca pante până la 15 grade şi pedalele se vor ridica pentru a încetini după 12 km/h.

4. Newbits Trotinetă Electrică

Newbits

Cine nu vrea totuşi să spargă o bancă pentru o trotinetă, are alternativa Trotineta Electrică Pliabilă Din Fibră Carbon de la Quickmobile.ro. Costă 1299 lei şi oferă 25 de km de rulare cu o singură încărcare, care durează 2 ore. Cântăreşte în jur de 8 kg şi are cauciucuri de 5 inch. În ciuda dimensiunilor reduse poate transporta persoane de până la 100 kg.

Designul din fibră de carbon face produsul foarte uşor. Probabil cel mai compact model din acest Tur.

5. F - wheel DYU Electric Bike

F - wheel DYU Electric Bike

Trecem la nivelul următor, cu această bicicletă electrică, cu roţi de 12 inch şi design pliabil. Costă 499.99 dolari la GearBest.com şi arată excelent. E fabricată din aluminiu, rezistentă la apă şi are şi aplicaţie smart dedicată. Poate duce până la 120 kg, are viteza maximă de până la 30 km/h şi autonomie de 20 km. Pliată ocupă doar 108 x 38 x 67 cm.

Pare să aibă o şa foarte comodă.

6. Scuter electric Nova Vento SG17

Nova Vento SG17

Şi pentru cine preferă poziţia verticală avem un scuter electric Nova Ventola Cel.ro la 2199 lei. Aici viteza maximă este de doar 16 km/h şi greutatea de 12 kg. Autonomia ajunge la 22 km şi roţile sunt pneumatice. E ideal pentru plimbările în parc şi are şi un Power Assist Mode, care vă permite să împingeţi/trageţi scuterul după voi şi el îşi va menţine automat echilibrul şi înainta singur.

Pare genul acela folosit de paznici în mall şi de poliţia din centrul oraşului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×