K8 Mini este un smartwatch arătos cu suport 3G, 512 MB RAM și preț de 105.99 dolari; compatibil cu iOS și Android

1.459 ori
<b>K8 Mini este un smartwatch arătos cu suport 3G, 512 MB RAM și preț de 105.99 dolari; compatibil cu iOS și Android</b>În oferta de astăzi a celor de la GearBest.com regăsim și smartwatch-ul K8 Mini, purtabil dotat cu modul 3G și care rulează o versiune modificată de Android 4.4 KitKat. Avem parte de un display complet circular în cazul de față, iar ceasul mai aduce și

GearBest.com revine astăzi cu o nouă ofertă specială de tip lichidare de stoc ce ne aduce prețuri foarte bune pentru o serie de produse interesante. Sunt listate aici smartphone-uri, tablete, gadget-uri diverse precum routere wi-fi, proiectoare, dar și ceasuri inteligente foarte arătoase precum este cazul lui K8 Mini 3G pe care îl puteți vedea reprezentat în cadrul imaginilor de mai jos.

K8 Mini 3G

Acest ceas adoptă un cadran metalic și după cum puteți vedea, avem aici un display complet circular - fiind vorba despre o unitate TFT de 1.3 inch cu rezoluție de 360 x 360 pixeli. Primim o curea din piele alături și ce mai trebuie să știți este faptul că display-ul aduce protecție împotriva amprentelor.

K8 Mini 3G

Din punct de vedere tehnic suntem întâmpinați aici de către un procesor dual-core MediaTek MT6572 tactat la 1.0 GHz, de un chip de 512 MB RAM și de 4 GB de stocare flash. Ceasul de față rulează o versiune modificată de Android 4.4 KitKat și printre elementele de conectivitate avem următoarele: Bluetooth 4.0, A-GPS, Wi-Fi și suport 3G.

K8 Mini 3G

Asta înseamnă că putem utiliza smartwatch-ul independent de telefon și astfel realiza/primi apeluri și mesaje text. Există un slot SIM la bord, iar bateria este o unitate generoasă de 450 mAh. K8 Mini 3G mai aduce un senzor de puls, un magazin dedicat de aplicații ce pot fi instalate foarte ușor, dar și compatibilitate cu smartphone-urile ce rulează Android și iOS.

K8 Mini 3G

Găsiți smartwatch-ul K8 Mini 3G în oferta GearBest.com pentru suma de 105.99 dolari, preț căruia îi se vor adăuga odată cu sosirea în țară și taxele vamale. Pentru celelalte promoții de tip lichidare stoc puteți accesa pagina retailerului de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×