Apple devine membru al Wireless Power Consortium, alimentând zvonurile legate de un iPhone cu încărcare wireless

Autor:  | Publicat în:  Apple 760 ori
<b>Apple devine membru al Wireless Power Consortium, alimentând zvonurile legate de un iPhone cu încărcare wireless</b>Un alt detaliu ce vine să întărească zvonul cu privire la oferirea de încărcare wireless pe viitoarele modele iPhone, este reprezentat astăzi de către știrea prin care aflăm că Apple a devenit de curând membru al Wireless Power Consortium, asociație

Se amplifică tot mai mult zvonurile despre lansarea unui iPhone cu încărcare wireless şi după ce ieri aflam că iPhone 8 ar putea beneficia de această funcţie, azi descoperim o mutare oficială din partea Apple care susţine teoria. Astfel, Apple ar fi devenit membru al Wireless Power Consortium.

Aceasta e prima oară când Apple confirmă implicarea şi colaborarea într-o iniţiativă oficială legată de standardele de încărcare fără fir, ceea ce ne duce evident cu gândul şi la un produs compatibil cu tehnologia de gen. Samsung oferă încărcare wireless pe terminalele sale flagship din 2015 şi tot mai mulţi rivali au adoptat tehnologia, pe care Apple nu o mai poate ignora.

Piaţa globală de încărcare wireless ar urma să depăşească 350 de milioane de unităţi receiver livrate în acest an. Samsung e elementul principal al creşterii aici şi înainte ca Apple să facă trecerea la acest tip de încărcare, trebuie să se alinieze la standarde. Aşteptăm şi cel puţin un flagship însemnat cu această dotare la MWC 2017, probabil LG G6 sau de ce nu Huawei P10.

Revenind la Apple, ştiind ambiţiile acestei companii, e probabil că ei să dorească o încărcare fără fir mai rapidă decât a rivalilor, ceea ce creşte riscul de supraîncălzire. Trebuie deci analizate cu grijă beneficiile şi aspectele pro/contra ale tehnologiei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×