S200 este un smartwatch destinat sportivilor ce aduce senzor de puls și certificare IP67; vine la un incredibil preț de 115 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.612 ori
<b>S200 este un smartwatch destinat sportivilor ce aduce senzor de puls și certificare IP67; vine la un incredibil preț de 115 lei</b>Retailerul chinez GearBest vine astăzi în întâmpinarea noastră cu o nouă campanie promoțională, în ofertă fiind inclus și un inedit smartwatch destinat sportivilor în special. Produsul se numește S200 și acesta nu se prezintă deloc rău nici la nivel de

Fix pentru sportivi avem astăzi o recomandare de smartwatch foarte accesibil și totodată capabil pe care l-am găsit în oferta retailerului chinez GearBest.com. Este vorba despre un model numit S200 ce impresionează plăcut atât la nivel de dotări hardware, cât și pe partea de design unde nu stă deloc rău. Desigur, punem totul în raport cu prețul de comercializare de numai 28.91 dolari ~ 115 lei.

Smartwatch S200

Ceasul vine cu un cadran circular care aparent este realizat din aluminiu și pentru început există opțiunea de a alege dintre 3 culori ale curelei ce este fabricată din silicon: albastru, negru sau portocaliu. Doar 32 grame cântărește acest ceas ceea ce înseamnă că nu va deveni incomod la purtare pe timpul sesiunilor de jogging sau a altor activități sportive practicate.

Smartwatch S200

Avem la interior un chipset NRF51822, un display LCD tactil de 1 inch care oferă imagini monocrom și o rezoluție de 128 x 128 pixeli, respectiv o baterie de 150 mAh care ar trebui să asigure 6 zile de autonomie în modul standby și care se va încărca în numai 60 minute. 

Smartwatch S200

Primim certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf, un senzor de puls, cât și un pedometru pentru monitorizarea numărului de pași și a distanței parcurse. Avem o funcție de reminder pentru sedentarism și una pentru monitorizarea somnului. De asemenea, ceasul este capabil să ofere notificări pe bază de vibrații pentru apelurile și mesajele primite pe smartphone.

Smartwatch S200

Folosind conexiunea Bluetooth 4.0 putem conecta smartwatch-ul S200 la un telefon ce rulează minim Android 4.4 sau iOS 8.0. Suma de doar 115 lei este ideală pentru acest smartwatch și dacă sunteți mai mult atrași de purtabilele cu look sportiv atunci acesta este modelul pentru voi! Îl găsiți pe GearBest.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×