Viralul Zilei: cum reacţionează băieţii din serialul Silicon Valley la fail-urile lui iPhone X (Video)

1.438 ori
<b>Viralul Zilei: cum reacţionează băieţii din serialul Silicon Valley la fail-urile lui iPhone X (Video)</b>Lansarea și mai ales fail-urile lui iPhone X au atras și atenția băieților din serialul Silicon Valley, cei pe care îi vedem astăzi într-un clip de tip reacție. Este un video tare amuzant și super haios pe care îl puteți vedea și voi chiar mai jos

Nu se putea ca tocmai serialul Silicon Valley de pe HBO să nu reacţioneze la lansarea celor mai noi modele iPhone. Canalul YouTube Funny or Die a preluat scene din serialul HBO şi le-a ataşat momentelor de eşec sau dubiosenie din prezentarea lui iPhone X.

Avem grimase din partea membrilor echipei Pied Piper, vulgarităţi marca Erlich şi trolling marca Gilfoyle. Gavin Belson şi acoliţii săi sunt prezentaţi de partea Apple, cu scene extrase din propriul fail al companiei, atunci când Hooli Phone dădea greş. Suntem în epoca meme-urilor, a GIF-urilor, a eşecurilor îmbrăţişate şi recunoscute. Toată lumea primeşte un trofeu şi meritocraţia e îngropată, de aici şi nevoia de a pedepsi orice greşeală a brandurilor venerate şi considerate etalonul perfecţiunii. Apple nu putea scăpa.

Cu această ocazie ne dăm seama cât de creepy şi ridicol a fost Craig Federighi pe scenă, atunci când făcea pe unicornul sau găina. Fail-ul lui Face ID nu a scăpat fără să fie pedepsit, prin repetitie. Peste ani şi ani nu vom mai ţine minte prezentarea lui iPhone X, dar vom ţine minte aceste trăznăi. De ce? Pentru că aşa merge mintea umană, mereu în căutarea unui "disruption".

Excelent clip şi super haios!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×