MWC 2017: Huawei Watch 2 Classic hands-on - cu adevărat un clasic, cu curea din piele si corp metalic lucios (Video)

1.598 ori
<b>MWC 2017: Huawei Watch 2 Classic hands-on - cu adevărat un clasic, cu curea din piele si corp metalic lucios (Video)</b>Pe lângă Huawei P10 şi P10 Plus, Huawei a adus în Barcelona şi o nouă generaţie de smartwatch, primul său model cu Android Wear 2.0. E vorba despre Huawei Watch 2, disponibil în variantele Classic şi Sport. Mai jos puteţi vedea un hands on cu varianta..

Pe lângă Huawei P10 şi P10 Plus, Huawei a adus în Barcelona şi o nouă generaţie de smartwatch, primul său model cu Android Wear 2.0. E vorba despre Huawei Watch 2, disponibil în variantele Classic şi Sport. Mai jos puteţi vedea un hands on cu varianta Classic.

După cum indică şi numele, această versiune e mai apropiată de ceasul tipic, cel cu o curea din piele şi corp metalic. Avem o carcasă mai degrabă robustă şi un cadran foarte lucios. Huawei a decis să nu includă un buton crown aici, ci doar 2 butoane laterale. Watch 2 Classic are un corp mai mare decât modelul Sport şi e fabricat din oţel inoxidabil 316L, cu câteva componente din plastic incluse.

Muchia ceramică iese în evidenţă, iar curelele folosesc un punct de ataşare mai lat. Vorbim despre curele din piele aici, cu cusături fine şi elegante. Există şi o variantă LTE pentru acest model, capabilă să opereze independent de un smartphone şi oferă şi apeluri via un slot nano SIM aflat la bord. Ceasul dispune de toate funcţiile moderne, de la GPS şi senzor de puls, la o baterie de 420 mAh, ce oferă 2 zile de utilizare normală.

Prezentare Huawei Watch 2 Classic

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×