NO.1 D7 este un smartwatch Android ce oferă o durată de funcţionare în standby de peste 5 zile

1.809 ori
<b>NO.1 D7 este un smartwatch Android ce oferă o durată de funcţionare în standby de peste 5 zile</b>Chinezii de la NO. 1 au avut câteva smartwatch-uri care ne-au atras atenţia în ultimul an, iar un nou model de acest tip este NO. 1 D7. Ceasul se remarcă prin faptul că oferă 5 zile de funcţionare în standby, performanta bună pentru un smartwatch cu..

Chinezii de la NO.1 au avut câteva smartwatch-uri care ne-au atras atenţia în ultimul an, iar un nou model de acest tip este NO.1 D7. Ceasul se remarcă prin faptul că oferă 5 zile de funcţionare în standby, performanta bună pentru un smartwatch cu Android.

De obicei acest brand oferă ceasuri care funcţionează de sine stătătoare, fără a avea nevoie neapărat de conectarea la un smartphone. De aceea nu ne miră să vedem pe D7 un slot SIM, iar terminalul aduce şi procesor dual core şi o baterie de 500 mAh, plus senzor dinamic de puls. Acest device are o curea din piele, sau ceea ce pare a fi imitaţie de piele, plus un corp metalic.

NO.1 D7

Are o interfaţă intuitivă şi multiple watch faces arătoase, unele care amintesc de cadranul unui Casio, cu o abordare sportivă, dar şi câteva elegante. Exista şi funcţie de fitness tracker, pedometru şi numărare a caloriilor. NO 1. a inclus şi o funcţie de battery saving aici, dar şi funcţii de telefonie şi mesagerie, player muzical şi monitorizare a somnului. Ceasul poate avea şi rolul de telecomandă pentru smartphone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×