Samsung prezintă o serie de concepte Gear S3 în cadrul show-ului Baselworld 2017

872 ori
<b>Samsung prezintă o serie de concepte Gear S3 în cadrul show-ului Baselworld 2017</b>La ora actuală în portofoliul sud-coreenilor de la Samsung se află și cel mai arătos smartwatch de pe piață, un produs ce revoluționează interacțiunea datorită unui inel rotativ plasat pe cadran ce ne permite navigarea printre aplicații și prin meniurile

În cadrul evenimentului numit Baselworld 2017 cei de la Samsung au prezentat o serie de concepte bazate pe smartwatch-ul Gear S3 - produs din urmă lansat în toamna anului trecut ce rulează sistemul de operare TizenOS. Acesta ne oferă o metodă mai specială de interacțiune pe baza unui inel circular plasat pe cadran și el este disponibil atât într-o variantă classic, cât și într-o versiune ceva mai rugged pe care o numim Frontier.

Samsung Gear S3 Concept

Cât despre noile concepte prezentate de către sud-coreeni, avem pentru început pe listă un Gear S3 transformat în ceas autentic cu piese mecanice. El arată foarte bine și după cum puteți vedeam prin intermediul imaginii de mai sus, putem arunca o privire și asupra mecanismelor din spate datorită unui strat transparent inclus la interior. 

Samsugn Gear S3 Concept

Următprul de pe lista de lansări este o așa-numită variantă premium pentru Gear S3, versiune ce păstrează capabilitățile smart și care include acum noi design-uri pentru cadran, curele, dar și mai multe variante de culoare. Nu ar fi exclus ca o asemenea variantă să ajungă eventual la vânzare în cazul în care feedback-ul publicului este unul pozitiv. Prețul totuși, nu ar fi unul accesibil..

Samsung Gear S3 concept

Nu în ultimul rând avem și un al 3-lea concept ce este practic un ceas de buzunar Gear S3, dar unul smart. Se păstrează 'nucleul' să spune așa, dar atunci când este acea mică clapetă este închisă avem parte și de un sistem mecanic care ne va prezenta ora exactă. Aceste concepte nu arată deloc rău la prima vedere și poate curând vedem unul transpus în realitate. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×