LEAGOO S9 va aduce scanner de amprente integrat în ecran? Iată o secțiune de discuții pusă la cale de LEAGOO

1.117 ori
<b>LEAGOO S9 va aduce scanner de amprente integrat în ecran? Iată o secțiune de discuții pusă la cale de LEAGOO</b>Prima clonă de iPhone X ce copiază chiar și acel decupaj al ecranului din partea de sus este LEAGOO S9, telefon ce ar putea primi și dotări mai inedite. Una dintre acestea ar fi scanner-ul de amprente integrat în ecran, soluție pe care o

Pentru începutul lui 2018, firma chineză LEAGOO ne pregătește lansarea comercială a primei clone de iPhone X ce aduce și acel decupaj în partea de sus a ecranului, un element de design ce a stârnit multe discuții aprinse cu siguranță. Telefonul cu pricina se numește LEAGOO S9 și astăzi avem parte de câteva indicii cu privire la dotările pe care dispozitivul le-ar putea aduce la pachet!

LEAGOO S9

Se menționează chiar prezența unui scanner de amprente integrat în display, dar știind deja faptul că Vivo va fi producătorul ce va aduce această tehnologie în premieră în zona smartphone, sunt șanse mici ca și LEAGOO S9 să ofere așa ceva. Este doar o speculație momentan și LEAGOO ne invită să discutăm despre acest subiect, dar și despre altele chiar pe această pagină.

LEAGOO S9

Dacă vă înscrieți cu adresa de e-mail și dați share paginii de pe site-ul leagoo.com aveți chiar ocazia de a câștiva un smartphone LEAGOO S9 nou nouț. Sugestiile voastre și așteptările legate de noul device pot fi postate în secțiunea de comentarii de pe site-ul companiei și după cum vedeți sunt menționate și alte posibile dotări aici.

LEAGOO S9

Printre acestea avem procesorul Helio P40, suportul 4G LTE și variantele ce ar putea oferi 4, 6 sau chiar 8 GB RAM. Vedem listat și suportul Quick Charge, Wireless Charge, dar și menționarea unui sistem rival Face ID. Nu este clar câte dintre aceste dotări se vor regăsi pe produsul finit, așa că așteptăm noi detalii de la compania chineză în luna ianuarie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×