QuickMobile are un nou smartwatch la 59.99 lei! Star Rush aduce slot SIM și cameră de 1.3 mpx

1.172 ori
<b>QuickMobile are un nou smartwatch la 59.99 lei! Star Rush aduce slot SIM și cameră de 1.3 mpx</b>Săptămâna trecută cei de la QuickMobile au pus la vânzare un smartwatch pentru suma de doar 59.99 lei, model ce se remarca prin design-ul arătos și prin suportul pentru cartelă SIM. Astăzi în ultima zi a campaniei Reducerile de la Polul

Campania Polul Smart al Reducerilor continuă și astăzi când cei de la QuickMobile ne propun un nou smartwatch foarte accesibil și anume modelul Star Rush ce se vinde pentru suma de doar 59.99 lei. Este al doilea ceas inteligent pe care retailerul de față l-a pus în vânzare la un astfel de preț și după cum aflați din rândurile de mai jos, vorbim despre un produs care își merită pe deplin banii.

Star Rush

Spunem asta pentru că produsul vine echipat cu slot SIM, dar și cu o cameră foto de 1.3 megapixeli. Design-ul este copiat de la un smartwatch Samsung mai vechi, dar asta nu este un lucru rău, mai ales dacă apreciați modelele sud-coreenilor. Vine pe auriu sau negru cu o curea din silicon și aflați că la interiorul carcasei se regăsește o baterie destul de generoasă de 380 mAh.

Star Rush

Are ecran color de 1.57 inch, suport pentru cartelă micro-SIM, slot pentru card microSD și difuzor dedicat. Încărcarea se realizează prin intermediul unui cablu microUSB v2.0 și ceasul mai aduce conectivitate Bluetooth 4.0, compatibilitate iOS și Android și senzor pedometru pentru monitorizarea activității fizice.

Pe listă mai avem și funcția de reminder pentru sedentarism, monitorizarea somnlui, ba chiar și un browser. Grație slotului SIM se pot realiza apeluri sau expedia SMS-uri către contactele din agendă. Găsiți ceasul la prețul de doar 59.99 lei doar astăzi pe QuickMobile.ro! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×