Doar astăzi punctele Thank You Orange valorează de 3x ori mai mult! Promoțiile de sărbători continuă

2.521 ori
<b>Doar astăzi punctele Thank You Orange valorează de 3x ori mai mult! Promoțiile de sărbători continuă</b>Promoția de sărbători organizată de Orange România continuă și astăzi abonații pot profita de oferta prin care punctele Thank You adunate în contul de utilizator valorează de 3x ori mai mult. Astfel puteți achiziționa un telefon

La Orange continuă campania de reduceri cu ocazia sărbătorilor de iarnă și astăzi abonații beneficiază de o ofertă cu adevărat atractivă. Astfel acele puncte Thank You adunate în contul de utilizator valorează de 3x ori mai mult decât în mod normal, fiind o ocazie numai bună pentru achiziția unui nou smartphone.

Orange

Oferta se aplică pentru cei care aleg prelungirea abonamentului actual sau modificarea sa pe 24 luni și reducerea exactă pe care o veți primi contra punctelor Thank You vă va fi afișată în contul Orange. Pe lângă această promoție operatorul ne mai propune și două reduceri pentru telefoane populare în acest moment, modele pe care le vedeți listate mai jos.

Primul de pe listă este LG Q6, un telefon ce poate fi achiziționat pentru suma de numai 89 euro alături de abonamentul Orange ME 18 ce necesită plata unei taxe lunare de 18 euro. Achiziția vă aduce cadou și o pereche de căști la alegere (LG Tone Pro sau LG Tone Triumph), asta după ce vă înregistrați achiziția pe site-ul lgpromo.ro! Același cadou se oferă și la achiziția lui LG G6 până pe data de 24 decembrie!

Detalii extra despre campania Orange de sărbători pot fi găsite aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×