Lenovo K320t este primul smartphone cu ecran 18:9 al companiei chineze; aduce dotări modeste

959 ori
<b>Lenovo K320t este primul smartphone cu ecran 18:9 al companiei chineze; aduce dotări modeste</b>Într-un final și Lenovo face trecerea la panourile 18:9, pregătind pentru început un smartphone cu dotări de buget numit Lenovo K320t. Acesta a fost certificat recent de către TENAA și astfel avem ocazia să vedem fotografii și să aflăm

De multă vreme nu am mai auzit detalii despre telefoanele pe care Lenovo le pregătește, asta cu excepția modelelor semnate Motorola. Astăzi descoperim însă informații despre un prim smartphone al companiei ce va oferi ecran 18:9 și anume Lenovo K320t ce a primit de curând certificarea TENAA. Avem astfel parte de fotografii cu telefonul și de o listă aproape completă a specificațiilor hardware.

Lenovo K320T

Se vede din start că design-ul nu este punctul forte al acestui handset, cu toate că privit din față va arăta cât de cât interesant datorită display-ului cu aspect 18:9. Spatele este banal și carcasa pare a fi realizată în întregime din policarbonat. Ecranul este unul TFT cu diagonala de 5.7 inch și rezoluție HD+, iar procesorul o unitate quad-core de 1.3 GHz.

În spate avem o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED, un scanner de amprente și pentru selfie-uri un senzor de numai 2 megapixeli. Lenovo K320t va sosi în variante cu 2 GB RAM + 16 GB stocare, respectiv 3 GB RAM + 32 GB stocare și va oferi un slot microSD. Deși grosimea ajunge la 8.5 mm avem parte de o baterie relativ normală de 3000 mAh la interior. Așteptăm acum lansarea și dezvăluirea prețurilor!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×