Smartwatch-ul hibrid Best S69 combină primește o reducere pe Cafago! Are autonomie impresionantă și aplicație în română

967 ori
<b>Smartwatch-ul hibrid Best S69 combină primește o reducere pe Cafago! Are autonomie impresionantă și aplicație în română</b>Dacă vă aflați în căutarea unui smartwatch care să impresioneze la nivel de autonomie poate că ar fi cazul să vă îndreptați atenția către un model hibrid. Un exemplu este și acest model numit Best S69 care în aceste zile este vândut

În cazul în care vă aflați în căutarea unui smartwatch și puneți pe primul plan autonomia, atunci poate că ar fi bine să vă îndreptați atenția către un model hibrid. Un exemplu este și Best S69, ceas inteligent pe care Cafago îl vinde în această perioadă la un preț promoțional și care primește pe deasupra și un cod extra de discount pe care îl aflați la final de articol. Înainte, iată ce promite acest purtabil!

Best S69

Ei bine, țin să încep cu cel mai interesant aspect și anume cel al bateriei de 110 mAh care ce-i drept pare modestă pe hârtie, dar în realitate este impresionantă. Această unitate promite până la 3 luni de autonomie în standby, sau până la 60 zile în modul de funcționare, asta pentru că avem de-a face cu un ceas hibrid ce nu folosește un ecran tactil consumator de energie.

Best S69

Avem parte doar de funcții smart ascunse pe un device care seamănă cu un ceas clasic. Acesta oferă Bluetooth 4.0 pentru conectarea la smartphone-ul ce rulează minim iOS 7 sau Android 4.3 și primim și o aplicație în limba română. Avem pedometru, remote camera, reminder pentru apeluri și SMS-uri, alerte prin vibrații și monitorizare calorii consumate. 

De asemenea avem parte și de certificare pentru rezistența la contactul cu apa, dar nu pentru scufundări sau pentru purtat la piscină sau în duș, deci trebuie să fiți atenți la acest detaliu. Folosind codul L3348J acest ceas poate fi achiziționat pentru doar 17.63 euro de pe Cafago. Mai jos aveți și alte reduceri actuale:

  • Căști i7S Plus TWS - 4.99 euro folosind codul L5040V
  • DVR Auto 4 inch - 26.55 euro folosind codul L5571K1
  • Pompă bicicletă 150PSI - 34.99 euro folosind codul L6973Y
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×