Căștile originale AKG ce vin la pachet cu Galaxy S9 costă acum doar 6.99 dolari pe TomTop

1.897 ori
<b>Căștile originale AKG ce vin la pachet cu Galaxy S9 costă acum doar 6.99 dolari pe TomTop</b>Astăzi avem parte de o recomandare marca TomTop.com, fiind vorba despre o pereche de căști Samsung AKG originale cu jack audio 3.5 mm care se vinde pentru doar 6.99 dolari. Aceste căști oferă o calitate audio potrivită pentru streaming

După cum bine știți, încă de la Galaxy S8 dacă nu mă înșel și continuând cu smartphone-ul Galaxy S9, sud-coreenii de la Samsung le-au oferit la pachet cumpărătorilor o pereche de căști de tip in-ear cu acustică AKG la bord și jack 3.5 mm.

Samsung AKG

Aceste căști pe fir se prezintă foarte bine la capitolul aspect și din testele pe care le-am realizat reiese că oferă o calitate audio bună, dar și un nivel de bass potrivit - fiind astfel un produs ce merită luat în seamă pentru o eventuală achiziție. Pentru că a venit vorba de achiziție aflați că fix în această perioadă retailerul chinez TomTop.com aplică o reducere atractivă acestei perechi de căști care ajunge să coste doar 6.99 dolari. 

Samsung AKG

Ca performanțe audio, căștile Samsung AKG de față oferă un răspuns în frecvență cuprins între 20 și 20000 Hz, o sensivitate audio de 93.2 dB și o impedanță audio de 32 ohm. Lungimea cablului este de 1.2 metri și căștile sunt compatibile cu toate telefoanele ce dispunde port 3.5 mm. Au telecomandă pentru control volum, cât și microfon pentru a purta convorbiri.

Puteți achiziționa căștiel Samsung AKG de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×