Reduceri și Campanii Online #71: Azi PC Garage, Flanco, Fashion Days, Altex [...]

615 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #71: Azi PC Garage, Flanco, Fashion Days, Altex [...]</b>Reducerile continuă în mediul online acolo unde retailerii de pe plan local vin cu tot soiul de promoții menite să ne atragă atenția prin prețurile afișate. Descoperim astăzi împreună care sunt cele mai proaspete oferte care și-au făcut apariția

Ajungem iată și în ultima săptămână a lunii iulie, perioadă în care reducerile se țin lanț în mediul online și în care natura se mai răcorește puțintel. Pentru cei care au în plan o actualizare a colecției de electrocasnice din casă pot consulta lista noastră de mai jos care include detalii despre cele mai proaspete oferte desfășurate în mediul online. Bonus avem și un produs erou al zilei la preț special!

Produsul erou al zilei:

Unul dintre cele mai accesibile televizoare de pe piață cu diagonală de 80 cm și rezoluție Full HD care să provină din partea unui brand cu renume este modelul LG 32LJ500V, produs care în aceste zile poate fi achiziționat pentru suma de doar 849 lei din oferta celor de la Altex.ro. Are putere audio de 10W, 2x sloturi HDMI și sosește cu tehnologia de imagine Color Master Engine.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×