Compania chineză BOE Technology dorește să ajungă furnizor de panouri OLED pentru Apple

646 ori
<b>Compania chineză BOE Technology dorește să ajungă furnizor de panouri OLED pentru Apple</b>În ultima vreme compania chineză BOE Technology a început să fie mai prezentă în știrile din zona tech, asta ca urmare a parteneriatului încheiat cu Huawei și a diverselor panouri prezentate în cadrul târgurilor tech. Acum descoperim că

Nu știu dacă ați observat sau nu, dar în ultima vreme numele companiei chineze BOE Technology este din ce în ce mai prezent în mediul online, firmă ce se ocupă cu fabricarea de panouri de ecran pentru smartphone-uri. Aceasta este compania care în luna mai prezenta un ecran deosebit cu decupaj circular asociat camerei selfie (idee ce a fost numită chiar un nou trend după bretonul a la iPhone X) și care ar urma să livreze panouri OLED pentru viitorul phablet Mate 20 Pro.

Datorită progresului realizat în această zonă de componente, se pare că cei de la BOE doresc ca pe viitor să ajungă unul dintre furnizorii Apple pentru panouri OLED. Vestea vine chiar prin intermediul unui raport marca WallStreetJournal și aflăm că la ora actuală BOE chiar produce o serie de panouri LCD pentru tabletele iPad și computerele MacBook.

Dacă în cazul acestor tipuri de display-uri BOE nu are probleme în a atinge nivelul de calitate impus de către Apple, atunci când vine vorba despre panouri OLED lucrurile devin mai complicate. Procesul de producție al acestor componente este mai dificil și firma chineză trebuie să asigure panouri suficient de flexibile pentru a produce acel efect edge-to-edge pe care îl vedem la ora actuală pe iPhone X.

Modalitatea prin care Apple a reușit să vină cu cea mai mică margine în partea de jos a ecranului de pe iPhone X a fost prin îndoirea unei porțiuni din panoul OLED la interior. Acesta este și motivul pentru care producția panourilor este ceva mai complicată și cu toate acestea BOE are încredere că la un moment dat va fi aleasă de Apple pentru a furniza asemenea soluții pentru viitoare iPhone-uri. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×