MGCOOL Band 3 are o funcție de afișare a informațiilor de pe ecran prin realizarea unor gesturi speciale

574 ori
<b>MGCOOL Band 3 are o funcție de afișare a informațiilor de pe ecran prin realizarea unor gesturi speciale</b>Brățara inteligentă MGCOOL Band 2 a mai fost prezentată în unele articole aici pe site, purtabil cu preț foarte mic ce nu duce lipsă de funcții smart utile. Descoperim astăzi că utilizatorii acestui device pot utiliza gesturi de tip raise to wake

În portofoliul de produse MGCOOL avem și brățara inteligentă Band 3, un produs ce se remarcă prin prețul foarte accesibil și prin funcțiile utile pe care le aduce la pachet. Un asemenea feature este cel de tip "raise to wake" prin care purtabilul va afișa informațiile necesare doar prin realizarea unui gest de ridicare a încheieturii la care avem brățara smart.

MGCOOL BAND 3

Se vor afișa astfel detalii precum ora exactă, ritmul cardiac, dar și alte date vitale, brățara fiind capabilă să măsoare și distanța parcursă, numărul de pași și numărul de calorii arse. Devine într-un fel o interacțiune ce nu necesită apăsarea ecranului, asta pentru că vom folosi gesturi de mișcare ce pot fi activate din aplicația dedicată pentru smartphone.

Prin faptul că ecranul se aprinde doar la realizarea acestui gest, vom avea parte de o autonomie sporită. Aplicația poate fi descărcată direct din Google Play folosind acest link și tot de aici aveți acces la o analiză detaliată pentru activitatea fizică. În acest moment MGCOOL Band 3 se vinde pe GearBest.com la suma de 19.99 dolari!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×