Iată 3 smartwatch-uri cu suport 3G și prețuri de sub 100 dolari vândute de retailerul chinez TomTop!

2.773 ori
<b>Iată 3 smartwatch-uri cu suport 3G și prețuri de sub 100 dolari vândute de retailerul chinez TomTop!</b>Cei de la TomTop.com au noi reduceri pentru noi astăzi, zi în care ne recomandă 3 smartwatch-uri produse de către compania chineză LEMFO. Toate aceste modele sosesc cu slot SIM și conectivitate 3G, iar display-urile sunt complet circulare și nu

Astăzi cei de la TomTop.com ne-au oferit o serie de noi cupoane de reducere pentru 3 smartwatch-uri cu adevărat interesante, modele produse de către compania asiatică LEMFO. Aceste purtabile beneficiază de un design arătos și de dotări similare cu cele întâlnite pe ceasurile smart din partea producătorilor consacrați, iar în plus ele pun la dispoziția utilizatorilor și suport 3G pentru realizarea de apeluri.

LEMFO LF17

LEMFO LF17

Primul de pe lista de astăzi este LEMFO LF17, un smartwatch cu display circular de 1.3 inch ce ne oferă o tehnologie TFT-LCD și o rezoluție de 240 x 240 pixeli. Un procesor dual-core MediaTek MT6572 de 1.2 GHz se află la interior și tot aici avem parte de 4 GB spațiu de stocare flash și de 512 MB RAM. Ceasul aduce Bluetooth 4.0 pentru conectarea la smartphone, fiind compatibil cu terminalele ce rulează minim Android 4.3.

Avem și certificare IP54 pentru rezistență la contactul cu apa, slot microSD de până la 32 GB și o versiune modificată a lui Android 5.1 ce ne permite descărcarea de aplicații din Google Play. Acest ceas oferă și slot nano-SIM, o baterie de 400 mAh cu autonomie de până la 3 zile, senzor de puls, pedometru, ba chiar și GPS. Prețul său este de 65.99 dolari în această perioadă!

LEMFO LF16

LEMFO LF17

Încă un model ce beneficiază de conectivitate 3G și de slot SIM este LEMFO LF16, ceas ce aduce un cadran din aluminiu și o curea din silicon - fiind astfel mai potrivit pentru cei care vor să monitorizeze atent activitatea fizică. Este compatibil cu terminalele ce rulează minim Android 5.0 sau iOS 9 și ca sistem de operare primim aici o versiune customizată de Android 5.1 Lollipop ce permite descărcarea de aplicații.

Foarte interesant este display-ul de 1.3 inch cu rezoluție de 400 x 400 pixeli și tehnologie AMOLED. La bord avem un procesor quad-core MediaTek MT6580 de 1.3 GHz, 512 MB RAM și 8 GB spațiu de stoare flash. Există aici conectivitate Bluetooth 4.0, A-GPS, pedometru și senzor de puls, iar bateria este o unitate de 350 mAh. Folosind codul promoțional LSRBU, prețul este de 89.99 dolari.

LEMFO LEM5

LEMFO LEM5

Și ceasul de pe locul 3 este numit LEMFO LEM5, de departe cel mai arătos din această serie de recomandări. Spre deosebire de smartwatch-urile mai sus menționate, acesta vine cu o curea din piele și cu 1 GB RAM pentru un nivel de performanță sporit. Și cadranul este fabricat din aluminiu, iar pentru stocare avem la dispoziție 8 GB, fix precum încă mai întâlnim și pe unele smartphone-uri de buget.

Acesta pune la bătaie un display OLED de 1.39 inch cu rezoluție de 400 x 400 pixeli, slot nano-SIM, suport 3G și o baterie generoasă de 450 mAh. Avem certificare IP55, procesor quad-core de 1.3 GHz, conectivitate Bluetooth 4.0, GPS și un senzor pentru puls. LEMFO LEM5 este compatibil cu telefoanele ce rulează minim Android 4.4 sau iOS 8.0 și vom putea descărca numeroase aplicații din Google Play.

Prin folosirea cuponului LSRB prețul devine 96.99 dolari, deloc rău pentru un asemenea smartwatch arătos și bine pus la punct pe partea hardware.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×