Acesta ar putea fi noul fidget spinner sau kendama: mini jucăria slot machine are preţ bun la GearBest.com

3.066 ori
<b>Acesta ar putea fi noul fidget spinner sau kendama: mini jucăria slot machine are preţ bun la GearBest.com</b>În universul stresant de azi jucăriile anti stres au ajuns must have pentru toată lumea şi la fiecare colţ de stradă vedem un fidget spinner, fidget cube, kendama şi alte jucării la modă. Circulau la un moment dat nişte fidget spinnere cu lame tăioase..

În universul stresant de azi jucăriile anti stres au ajuns must have pentru toată lumea şi la fiecare colţ de stradă vedem un fidget spinner, fidget cube, kendama şi alte jucării la modă. Circulau la un moment dat nişte fidget spinnere cu lame tăioase inspirate de jocul Overwatch şi pe care nu le recomand nimănui. În schimb am găsit un alt mic obiect care vă poate destresa lejer.

Acesta ar putea fi noul fidget spinner sau kendama: mini jucăria slot machine are preţ bun la GearBest.com

Este un "slot machine" în miniatură, pe care îl găsiţi la GearBest.com la preţul de doar 2.17 dolari. Ştiţi voi, acea maşină cu numere rotative la care se câştigă enorm de multe monede în Las Vegas, dacă nimereşti "777". Ceea ce romanul neaoş cunoaşte drept "păcănele", dacă vreţi. Jucăria destresantă are o mică maneta laterală şi puteţi vedea cum se învârt numerele pe micul "afişaj".

Mini slot machine-ul poate fi lejer breloc, cântărind doar 50 de grame şi poate fi util atunci când vă enervaţi că staţi prea mult în trafic. E bun şi că reminder să nu îţi mai arunci banii pe jocurile de noroc, pariuri sportive sau... păcănele. Designul pe auriu e haios, kitsch-glossy pentru bling bling-urile care strălucesc în cazinouri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×