Huawei P10 primeşte o actualizare, care îi permite să realizeze fotografii în mişcare cu sunet (Moving Picture)

4.048 ori
<b>Huawei P10 primeşte o actualizare, care îi permite să realizeze fotografii în mişcare cu sunet (Moving Picture)</b>De când a lansat Apple funcţia Live Photos pe terminalele sale iOS au existat companii care au început să le imite abordarea. Samsung are ceva de gen pe terminalele sale şi acum şi Huawei P10 primeşte o funcţionalitate Live Photos prin cel mai nou update.

De când a lansat Apple funcţia Live Photos pe terminalele sale iOS au existat companii care au început să le imite abordarea. Samsung are ceva de gen pe terminalele sale şi acum şi Huawei P10 primeşte o funcţionalitate Moving Picture prin cel mai nou update (VTR-L09C432B150). Hai să vedem despre ce este vorba.

Mulţumită noii funcţii de pe P10, veţi putea imortaliza momentele cele mai haioase/memorabile/emoţionante cu camerele de 12 MP cu sunet şi fotografii în mişcare. Practic veţi avea un soi de GIF datorită noii funcţii care vine la pachet cu actualizarea de 270 MB. Pe lângă această funcţionalitate avem şi un Battery Saving mai eficient. După ce instalaţi noul software veţi observa în aplicaţia Camera apariţia opţiunii Moving Picture.

Huawei P10 primeşte o actualizare, care îi permite să realizeze fotografii în mişcare cu sunet (Live Photos)

Apoi veţi apăsa pe butonul în formă de cerc şi veţi vedea că Moving Picture e activat. Trebuie să apăsaţi pe butonul shutter şi va fi creat automat un mini clip pe care îl puteţi partaja cu prietenii. Actualizarea a sosit deja în România și ne jucăm cu ea chiar acum și cu siguranță va apărea global în următoarele 24 de ore. Aceste fotografii live sunt de vreo 2 - 3 secunde, le putem viziona în loop şi se potrivesc la fix pe Instagram, Vine, Boomerang şi alte platforme de gen.

Demo Live Photo pe Huawei P10

Vizulalizarea clipurilor se face ținănd degetul pe ecran, procedură prin care se inițiază derularea fotografiei live, sau apăsând pe iconul dedicat din partea superioară, cum se vede și în clip-ul de mai sus. Ele pot fi accesate imediat după fotografiere sau accesând aplicația Galerie a telefonului, dar încă nu ne-am dat seama cum pot fi exportate sau dacă au suport pe Facebook sau Instagram spre exemplu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×