Andrei Pascale este un tânăr de 16 ani cu multe reușite în palmares; aflați totul despre el și despre aplicațiile sale (InfoLoc și Mobilissimo)!

6.919 ori
<b>Andrei Pascale este un tânăr de 16 ani cu multe reușite în palmares; aflați totul despre el și despre aplicațiile sale (InfoLoc și Mobilissimo)!</b>Astăzi venim cu un articol ceva mai special, articol dedicat lui Andrei Pascale - un tânăr de doar 16 ani ce până la această vârstă și-a trecut numeroase reușite în palmares. Pasionat de matematică și informatică, Andrei a

Astăzi v-am pregătit un articol ceva mai special, articol dedicat lui Pascale Andrei - un tânăr de 16 ani pe care îl știți probabil datorită aplicației sale InfoLoc sau datorită comentariilor pe care le scrie aici pe Mobilissimo. Vorbim astăzi despre Andrei pentru că avem în față un adolescent cu mult potențial, tânăr care printre altele a dezvoltat și aplicația Mobilissimo pentru Android, software pe care îl veți putea testa în versiunea beta urmând o serie de pași pe care îi vom prezenta în rândurile de mai jos!

Înainte însă, ne concentrăm întreaga atenție asupra lui Andrei! Cine este Andrei? Ei bine, el este elev în clasa a 10-a la Colegiul Național "Ienachita Văcărescu" din Târgoviște într-o clasă de matematică-informativă, intensiv engleză. Vă dați probabil seama că pasiunile sale sunt matematica, informatica și bineînțeles engleza. Matematica pare a fi favorita sa aici, Andrei participând la Olimpiada Națională de Matematică de 5 ori la rând în perioada 2013-2017, unde a obținut 3 medlii de bronz și una de argint.

Andrei Pascale

Anul trecut Andrei a obținut locul 1 la concursul național "Laurențiu Panaitopol" desfășurat în București, iar acum în 2017 medalia de bronz la Olimpiada Națională de Matematică. Chiar acum o săptămână a bifat și participarea la etapa județeană a concursului de aplicații informatice InfoEducație unde a obținut locul 1 la categoria soft utilitar cu aplicația InfoLoc și unde s-a calificat la etapa națională programată pentru luna august.

Andrei este pasionat de sistemul de operare Android și se declară fan Mobilissimo, un site pe care îl accesează zilnic de mai bine de 3-4 ani. Dacă l-ați recunoscut din comentarii, atunci știți și faptul că firma lui preferată este Sony! În timpul liber Andrei se plimbă cu bicicleta sau cu rolele și mai punem pe listă și gaming-ul pe calculator. 

InfoLoc

Pe viitor el își dorește deschiderea unui site asociat aplicației InfoLoc cu aceeași funcționalitate, noi aplicații dezvoltate și poate chiar și jocuri pentru Android și PC. InfoLoc este cea mai importantă creație a lui Andrei, o aplicație pentru telefoanele Android care oferă informații despre orice locație din lume și care acum a ajuns la versiunea 2.0.6. Doar alegeți locul dorit din lume și aplicația va oferi detalii despre altitudine, latitudine, longitudine, distanța până la punctul de pe hartă, presiunea atmosferică, viteza vântului, temperatura și multe altele.

InfoLoc

Noi v-am prezentat-o într-un articol anul trecut atunci când era la versiunea 1.1.0, dar acum odată cu update-ul la versiuea 2.0.6 avem multe noutăți implementate. Se observă aici trecerea la un design modern, integrarea unei hărți direct în aplicație, dar și oferirea unui număr de 7 teme prin care se poate personaliza interfața. Putem schimba și culoarea fundalului și la fel ca înainte, totul este gratis și aplicația nu conține nici un anunț! InfoLoc are aproximativ 3000 linii de cod în java și 1000 în xml pentru design, software disponibil gratuit spre descărcare de aici!

Mobilissimo

Andrei mai are în portofoliu o a doua aplicație numită ParkLoc pe care nu a pus atât de mult accent, mai ales că acum InfoLoc o poate înlocui cu desăvârșire datorită noilor funcții. A 3-a aplicație semnată Andrei Pascale este chiar Mobilissimo - software pentru telefoanele cu Android ce se remarcă prin look-ul modern, prin ușurința de utilizare și prin rapiditate. Andrei a muncit enorm la această aplicație și de aceea merită toată aprecierea noastră, motiv pentru care îi mulțumim cu această ocazie. 

Mobilissimo

Pentru a testa versiunea beta a noii aplicații Mobilissimo va trebui să vă înscrieți în comunitatea Mobilissimo de aici și ulterior să accesați acest link pentru a deveni testeri. Aplicația este creată întregime de Andrei și a fost schimbată complet, fiind acum formată din 9 categorii exact ca pe site. Utilizatorii pot salva știrile în Favorite, pot marca știrile ca citite folosind butonul din dreapta jos sau accesând o știre. Există și buton de share pentru fiecare știre și pe forumul Mobilissimo este deschis un topic cu sfaturi unde utilizatorii pot scrie despre bug-urile pe care le-au întâlnit.

Vă invităm deci la beta testing, iar lui Andrei îi dorim succes și în viitoarele proiecte! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×