O clonă de WhatsApp ajunge în Google Play și peste 1 milion de utilizatori decid să descarce aplicația infectată

2.558 ori
<b>O clonă de WhatsApp ajunge în Google Play și peste 1 milion de utilizatori decid să descarce aplicația infectată</b>Una dintre cele mai populare soluții de mesagerie și anume WhatsApp a fost ținta unui dezvoltator, acesta reușind să includă în Google Play o versiune fake a sa care s-a dovedit a fi plină de reclame. Peste 1 milion de utilizatori au descărcat

În aceste zile s-a petrecut ceva cu adevărat notabil în lumea Android, mai exact lansarea unei clone de WhatsApp în magazinul de aplicații Google Play ce a reușit să convingă mai bine de 1 milion de utilizatori să o instaleze pe device-ul personal. Acest software se numea Update WhatsApp Messenger și mulți au căzut în capcană crezând că este vorba despre o actualizare a celebrului serviciu de mesagerie.

Fake WhatsApp

Descoperim că aplicația cu pricina s-a dovedit a fi într-un final un software plin de reclame și nu o soluție de mesagerie precum se aștepta toată lumea. Această versiune falsă de WhatsApp a fost aproape insesizabilă față de versiunea oficială, asta pentru că dezvoltatorul și-a trecut numele cu un spațiu la final (WhatsApp Inc.).

Se pare că nu este primul caz de acest fel pentru că în continuare magazinul Google Play este plin de clone și versiuni fake pentru o grămadă de aplicații și jocuri ale momentului. Revenind la WhatsApp și la această versiune fake, nu pot să nu mă întreb cum au fost păcăliți peste 1 milion de utilizatori să descarce aplicația, asta în situația în care se numea -Update WhatsApp Messenger- și ținând cont de faptul că update-urile nu se realizează în acest fel prin descărcarea unui software adițional..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×