Bateriile externe Xiaomi Mi Power Bank sunt acum mai accesibile grație unui discount marca TomTop!

2.016 ori
<b>Bateriile externe Xiaomi Mi Power Bank sunt acum mai accesibile grație unui discount marca TomTop!</b>Pentru că nu întotdeauna avem timp să n eîncărcăm telefonul și pentru că nu deținem un asemenea terminal echipat cu baterie generoasă, suntem nevoiți să apelăm la acumulatori externi. Xiaomi este o companie ce produse și astfel de accesorii să le

Cum nu de fiecare dată avem timpul necesar pentru a ne încărca smartphone-ul suntem nevoiți să apelăm pentru achiziția unui acumulator extern. Aceștia diferă de la caz la caz și printre elementele luate în calcul de către cumpărători se numără prețul, calitatea și bineînțeles capacitatea. Cele produse de către chinezii de la Xiaomi îndeplinesc cu ușurință aceste criterii și un exemplu numai bun este Xiaomi Mi Power Bank.

Xiaomi Mi Power Bank

TomTop.com ne oferă astăzi discount-uri speciale pentru achiziția a două variante de baterii externe Xiaomi, una dintre acestea oferind 10.000 mAh, iar cealaltă 20.000 mAh. Varianta mai ieftină este desigur cea de 10.000 mAh și aflați că în cazul de față este vorba despre ediția 2017 ce vine într-o carcasă din aluminiu ale cărei suprafețe este tratată pentru a rezista la contactul cu apa și la fenomenul de coroziune.

Xiaomi Mi Power Bank

Se pot încărca telefoane, tablete, dar și alte gadget-uri, nivelul de energie fiind ajustat automat de către portul de încărcare. Se oferă aici și multiple straturi de protecție termică, 9 la număr. Acumulatorul de aici aduce un port full USB, unul microUSB v2.0 și un LED pentru afișarea nivelului de încărcare.

Costă numai 13.99 dolari dacă veți folosi codul promoțional LSR01B în secțiunea de comandă pentru variantele pe negru și argintiu.

Xiaomi Mi Power Bank

Cât despre celălalt acumulator extern de astăzi, el se numește tot Xiaomi Mi Power Bank, doar că aduce 20.000 mAh și este disponibil pe alb. Și acesta vine într-o carcasă din aluminiu și oferă protecție pentru rezistența la contactul cu apa și la coroziune. Ce este oferit în plus aici pe lângă dublarea capacității, este suportul pentru încărcarea rapidă folosindu-se tehnologia Quick Charge 3.0.

Xiaomi Mi Power Bank

Avem în plus și două porturi Full USB în loc de unul singur pe varianta de mai sus și bineînțeles un port microUSB v2.0. Există și aici LED pentru afișarea nivelului de încărcare, iar prețul este de doar 21.99 dolari dacă folosiți codul promoțional LSR01W în secțiunea de comandă de pe site-ul TomTop.com

Ca un bonus, retailerul chinez oferă codul promoțional LSRPA76 ce permite achiziția căștilor Xiaomi Moving la prețul de 19.99 dolari și a amplificatorului de semnal Wi-Fi Xiaomi pentru suma de numai 7.99 dolari (cod promo: LSRPAS).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×